And another one bites the dust…

20140621-110507-39907931.jpg

Dag 166, Träningspass 54

Fruktansvärt!!! Mina muskler kändes som blöt pasta och jag var nära att börja gråta flera gånger. Ovan är den absolut värsta övningen jag vet just nu. Plankan med benlyft – ren smärta! MEN lycklig efteråt!!

Idag har jag varit ikke rökare i 166 dagar
45% av mitt ”Golden year” med hälsa, kost och motion i fokus är avklarat. Jag har gått ner 34% av mitt viktmål och tränat 35% av årets träningspass. Jag har gått från soffpotatis till sporty spice och jag är mycket gladare och lugnare. Idag har jag uppnått mitt tredje delmål viktmässigt.

Från Delmål 1 till 3 gick det 7 veckor och från 2 till 3 13 veckor, så det går inte fort. Jag ska, väga 75 kg den 25:e Juli när vi åker till Thailand. Det betyder att jag måste passera delmål, 4, 5 och 6 innan dess. Jag måste skriva mer, hålla mer koll, väga och mäta fastän jag inte vill etc – det hjälper.

Så ni kommer att få dras med mig minst en gång om dagen och jag behöver MASSOR av hejaramsor på vägen, så var inte blyga!NU börjar min midsommar – ut och handla blommor och vackra, kalla drycker & sen till stor midsommarfest på en takterrass, mitt i Tokyo! Det är uppehåll, ca 25 grader och regnmolnen hotar i fjärran – perfekt midsommar väder alltså!

En reaktion på ”And another one bites the dust…

  1. friisen skriver:

    Oj som du kämpar! Hejaheja! Tuffa övningar!
    Försök att inte ha allt för stor press på dig vad gäller takten på viktnedgång. Stress kring det är en stor bromskloss. Kram och hoppas din midsommar är toppen!
    ☀️🍀💛💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s