Glad midsommar alla!!

20140620-223556-81356665.jpg

Hoppas du/ni får en fantastisk dag, var ni än är och att ni får lov att dela den med nära och kära! I Japan firas det minsann inte midsommar men min chef sa plötsligt idag, ska vi inte bara sticka ut tidigt idag och dricka öl, så 15.30 (extremt tidigt med japanska mått mätt) stack vi iväg. Det blev en plågsam kväll, som visserligen spenderades ute på uteserveringar men den kom liksom aldrig igång. Alla var lite för trötta och japanskorna allt för chockade och konfunderade över denna tidiga avstickare, de kunde liksom aldrig släppa loss. Jag drack totalt 3 drinkar under 6 timmar, 2 whiskey highballs och 1 glas champagne, ganska trist 😉

Imorgon ska vi fira midsommar men innan dess träning och så ska vi hämta våra ringar 😉

Vill tipsa om denna veckas LCHF tidning ( ta allt du läser med en nypa salt) och speciellt artikeln om back to basis…till LCHF basics, innan alla LCHF bakverk och godsaker, när det bara handlade om viktminskning genom att strypa kolhydraterna. Det har hänt mycket sen dess och det är SVÅRT att inte bli frestad av alla glossiga matbilder med mandelmjöl stevia etc. Tål att tänkas på om det är därför viktminskningen inte tar fart, eller jag vet ju att det är därför – att jag fortfarande får i mig f mycket kolhydrater .

Imorgon e en annan dag, låt oss ta tag i det då.
Nu sängen – njut underbara, ljuvliga, svenska midsommar,

20140620-224603-81963554.jpg

20140620-224617-81977865.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s