Mountains to climb

20140619-214306-78186113.jpg

Dag 164 Träningspass 53
Det är verkligen sant att viss typ av träning gör oss mentalt starkare. Med det sagt så grät jag på två av övningarna ikväll. Mountainclimbers och bicycle crunches – hur kan det vara så överjälvligt?!

Jaha, smärta är temporärt och nu är jag tillbaka hos min inre gudinna. Det var längesen jag kände mig stark och bra! Jag fick pratat ut m Kym om min prestationsångest inför bröllopet och jag tror hon förstod. Hon sa bara, 4 veckor, det fixar vi, det är ingen fara, din kropp har bara mått bra av att vila och såklart mår du psykiskt dåligt när du slutar träna, det gör alla. Kom igen nu, nu skrämmer vi slag på din kropp så ska du se att resultaten kommer 😉 Sjukt hårt pass på det och nu är jag redo att sova och komma in i mitt flow.

Ganska chockartat att som 35-åring inse hur beroende jag är av rutiner för att må bra! Tacksam för att det insikten kommit nu och inte om 10 år dock.

Spanien ute ur VM, så kan det gå! Kollar du fotbolls VM?! (jag har inte sett en sekund, läser bara rubrikerna) har du något bra filmtips eller en bra serie du kan tipsa om?! Skulle vilja ha en ny serie att kolla på tillsammans med C på söndagskvällar + en till mig själv som jag kan sträckkolla när jag behöver stämpla ut!

Mer träning åt folket!!!

5 reaktioner på ”Mountains to climb

    • annaoyes skriver:

      Hej, Annika! Ja det är typ övningarna på bilden vi kör med mängder av varianter. Vi börjar m 100 hopp hopprep följt av 3-5 olika övningar 45 sekunder på varje (känns som en evighet) vi avslutar varje runda med att jogga runt parken eller springa upp och ner i trappor. Därefter vilar vi 1-2 min och så kör vi en runda till. Efter 2-3 rundor byter min PT övningar, på det sättet blir det aldrig tråkigt och har man en hatövning så behöver man göra den Max 3* 45 sekunder. Som sagt var, man tar ut sig helt på en timme av den här sortens träning och man blir snabbt starkare mentalt. Tack för kommentar och trevlig midsommar till dig med 🔆

    • annaoyes skriver:

      Ja, sjukt härliga – efteråt 🙂 jag började med en gång i veckan, ökade ganska snart till två och från nästa vecka ökar jag till 3 gånger i veckan.

      • cad7373 skriver:

        hmm..jag gör en del liknande övningar, fast jag gör antal o inte tid, förutom plankan – sidoplankan o ibland benlyft. Började med pass varje dag (typ 30 min), men nu tar jag det lugnare o har minskat till varannan, blev lite mkt för kroppen 🙂 Det goa är att det ger resultat och det märks ganska snabbt.

        Lycka till o kör hårt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s