Take A chill pill

20140618-185247-67967228.jpg

Svullen, utväxt på håret, mörkar ringar under ögonen, nedstämd, vaknar lika fräsch som en disktrasa… känns det igen?! Det var ett tag sen men nu är PMS:en här som en käftsmäll. Det är som är bra – nuförtiden fattar jag ju att det är PMS och inte jag som plötsligt blivit galen, vilket gör att jag kan parera den bättre. Men allvarligt talat, det känns som man bara e på fel väg med allt och det bästa för alla vore om jag bara kunde gå och lägga mig och vakna i mitten av nästa vecka.

Med min Nystart och livsstilsförändring så känns det som om jag tar ett steg fram och 2 tillbaka. Det känns så men det är inte så. När det inte blir som jag tänkt mig så blir jag så ledsen, här håller jag på och konstrar och grejar men det är jag som är överviktig, det känns så orättvist! MEN det är PMS:en som talar men det är sorgligt ändå!

Min down period med mer matlust, ångest, överätning etc utlöstes den här gången av min PT som skrek typ, Kom igen nu,Anna, tänk på bröllopsklänningen. Det behövdes inte mer för att kasta mig rakt in i prestationsångestens fula famn.

De där kommentarerna, ihop med att Kym varit borta i nästan 2 veckor, att det ösregnat varje dag , C är borta hela veckorna (jag är ensamstående med hund) och har väldigt mycket på jobbet …Allt det där har lett till att jag backar bakåt istället för att köra full fart framåt. Stavas såklart PANIK för att det är inte många dagar kvar till bröllopet. Jag VILL bara så gärna känna mig fin, nöjd, stolt och avslappnad. EN endaste dag vill jag få uppleva det. VILL ge mig själv det!!

Så, jag MÅSTE ut ur den här fasen av känsloätning och tycka synd om mig själv. Jag måste också jobba mindre, det har varit en alldeles för lång period med typ 120-130% jobb. Ingen fara i sig men det gör att jag inte riktigt får gjort de saker jag gärna vill ha gjort för att kunna njuta de där dagarna i. Thailand.

Jag brukar säga till andra som stressar och försöker lösa det genom att bli ännu mer effektiva, jobba ännu hårdare etc att det bästa de kan göra är att göra någonting HELT annat. Jag har verkligen längtat efter ett träningspass ikväll men Kym avbokade 😦 men vi kör imorgon istället! Så ikväll ska jag laga något gott och enkelt med Kyckling och sedan spendera kvällen så långt borta från köket som möjligt. Jag ska ta ett långt bad med musik och tända ljus, kanske få höra allt om M’s förlossning och sen gå och lägga mig, insmord från topp till tå:)

Idag blev det en snabblunch vid skrivbordet, motsatsen t det jag predikar, alltså. Grön smootie gjord på broccoli, linfröolja, lime, chilipulver, ingefära, blåbär, hallon, avocado, macademianötter, is och vatten.

20140618-190213-68533793.jpg

Chilla lugnt ni också!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s