Tisdag tung

Hej, hej!

Just hemkommen efter jobb och storhandling till grannar/kollegor som ska hålla midsommar på lördag. Jag tror varje år att jag ska fixa och pyssla och göra hemmagjord snaps, jordgubbstårta och sånt. Nu är det tisdagkväll kl 21.00 och jag får nog erkänna att neej, det blir nog inte så mycket pyssel. Ska göra en vas med citroner och blommor i alla fall 🙂

20140617-205321-75201219.jpg

Gud som jag saknar tiden utan tvångstankar kring maten , de är tillbaka på Max, tyvärr och jag gjorde just saken värre genom att äta en JÄTTE portion jordgubbar till middag. Efter en jätte portion hallon, jaha så kan det gå…

Nu ska jag boxas med. Min lilla goding och förbereda mig mentalt för TRÄNING imorgon – det bli gött!!! Ska bli härligt med en genomkörare igen. Lite trist att jag har fått ont i knäna, har haft det i över en månad nu och det går inte bort fastän jag inte har tränat nu 😦 tror det var jump squats som knäckte dem. Sjukt tråkigt, gör ont varje gång jag går i trappor och det gör sjukt sjukt ont när jag böjer mig ner. Tror inte det kommer gå över baa!

Ta det lugnt där ute!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s