Söndagsmys

En vecka på cold turkey meny/mode och jag är 100 gr från att vara tillbaka på lägsta vikt. Min PT är bortrest och det är Rainy season vilket betyder rätt mycket jobb och stillasittande f min del. MEN, måste tipsa om 2 saker, fantastiska appen Readly, du kan prova gratis i 2 veckor och få tillgång till MASSOR av magasin från Sverige, GB och USA. Så miljövänligt och oändlig mängd inspiration!!

20140615-201938-73178909.jpg

Hittade bland annat den här Iform träninsboken komplett med ett 6 veckors träningsprogram för 15 minuter om dagen. Helt störda kostråd men träningen var bra, massor med grejer man kan göra hemma. Provade första gången igår och är mycket nöjd.

20140615-202227-73347504.jpg

20140615-202240-73360939.jpg

Igår köpte vi ringar, jag är så stolt över oss att vi lyckades fixa det så fort, vi ska hämta dem nästa vecka. Vi gör som svenska traditionen, med matchande förlovningsringar, släta, enkla in18 karats vitguld och så en vigselring till mig i vitguld med diamanter hela vägen runt, ganska enkel den med. När vi stod i butiken kom vi på att vi inte visste hur det var eftersom det är olika mellan Sverige och Danmark. I nästan alla andra länder bär man ringarna på högerhanden och förlovningsringen är bara f kvinnan och det är den som är The big deal. Vid ceremonin utväxlar man sen de släta ringarna. Vi kör en egen version, de kommer att sitta på vänsterhanden, på lördag n vi hämtar ringarna tar jag på mig min släta ring och vid ceremonin får jag min vigselring och C sin släta ring.

Det är 1 1/2 månad kvar så mitt liv från och med nu går ut på att jobba och fixa saker f bröllopet, boka hotell, fotograf, fixa klänning, skor etc. Dessutom försöka komma i mitt livs form samt fixa naglar, hud, hår etc. Ganska ledsen nu att mitt hår e kort. Jaja, det blir nog bra 🙂

Har skickat efter 2 klänningar i förhoppning om att en av dem passar. Du/ni får gärna säga vilken ni tycker e finast. Skulle verkligen behöva en väninnas ärliga mening. Det är ju stor skillnad på vad man tycker e finast och vad som är finast på ens egen kropp. Klänning nr 1 (bortse från klänningen till höger på samma bild, den är inte med i spel) tycker jag är otroligt fin och enkel, älskar den f det. Nr 2 är med vavoom och smyger inte längs med väggarna eller ber om ursäkt. I den skulle jag synas och ta plats, tror att den är mest smickrande på min kropp…

20140615-203528-74128109.jpg

20140615-203546-74146659.jpg

20140615-203600-74160170.jpg

Jag vet att där ute pågår det riktiga livet med all drama, smärta, sorg. Det är väldigt ytligt att fokusera på klänningar, nagellängd och frisyrer.

Jag kommer bara att gifta mig en gång och jag tycker att det är ok om livet handlar om bara oss f en stund.

4 reaktioner på ”Söndagsmys

 1. friisen skriver:

  Åh så härligt! Spännande! Vi gifte oss i somras, väldigt enkelt men sååå mysigt! Det är så kul att planera och förbereda 🙂 Jag vägde dock all time high… Jaja. Det var då. Nu är nu.

  Svårt m klänningarna. Den första är så sjukt söt. Riktigt romantisk. Den andra är på nåt vis mer klassisk. Hoppas du känner att en av dem sitter riktigt bra när de kommer. ❤️

  Tack för bra tips med tidningarna 🙂

  Nyfiken på ditt cold turkey! Alltid roligt m tips och ny inspiration!

  Kram 💚🍀💚🍀

  • annaoyes skriver:

   Tack, är så skönt att höra ifrån dig, det är riktigt tråkigt utan dig!! Känner så igen mig i ditt senaste inlägg, jag är också lite fast i ett mellanläge, där jag mår ganska bra men jag går ju inte ner i vikt så som jag hade tänkt. Hm, nystart 3,0?! 💐🎈💐🎈💐

 2. Johanna skriver:

  Livet skall levas inte retas 😝
  Tuffa dagar levs här, men det är med vetskap om ljusare tider som alltid stundar för oss alla. Jag glädjs åt er och vad som väntas, jag avundas den resan med bröllop och blir alldeles varm ikroppen av bara tanken.
  Efter att lyckas sätta min 2v gamla Iphone i mitt te vatten om kvällen.. Har jag inte längre ngn kontakt med omvärlden. Jag har istället en omöjlig 11mån baby och en hårig hund .. En MR scanning som stundar känns tankar om ett bröllop och bli Fru L .. Väldigt avlägset och långt bort. Gratts till M ❤️ Och Grattis till min bästa Anna som lätt ska ha klänning nr 2 – utan snack! I see the picture infront 👌
  Love u

  • annaoyes skriver:

   Tack, hjärtat! Skönt att höra att du lever, nu förstår jag varför du inte svarar på Viberg och what’s app?! MR scanning, på vem och varför?? Kan du inte skriva ett mail?! Älskar dig med!!!! ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s