Ole dolyckan

En vecka och så mycket som hänt. C och jag ska gifta oss, en av mina bästa vänner har fått sin lilla, lilla bebis, jag har planerat, arrangerat och hållit ett två dagars arrangemang på jobbet för 150 människor.

Jag är också på glid, på riktig glid med maten och allihopa. Självdestruktiviteten kommer galopperande över slätterna. Bröllop, klänning, bröllopsbilder, lycklig, normal, hahaha, trodde du på riktigt att du skulle få uppleva det?!

Började förra fredagen med öl på terassen, fortsatte med en liten chokladmousse med oklar sockermängd på lördagen hos Jocke och Emma, fortsatte med franskbröd och Bregott hos Kajsa och Fredrik på kvällen. Söndag med skattjakt och champagne, efterföljt av brunch på café med brödbuffé – 11 olika sorters hembakt bröd. En grönsakssmootie på det som smakade misstänkt sött och gott och ett par bitar blueberry cheese muffins att runda av på.

Super stressigt på jobbet hela veckan på grund av eventet, hoppade över lunchen i måndags, slutade med att jag åt godis istället. Höll mig någorlunda på mattan till torsdagkväll och den gemensamma middagen med tillhörande efterrättsbuffé, provade ananaskakan, mandelkakan, tryfflarna och en hel del annat, drack en öl också bara för att försegla härligheten. Fredag – jag körde 6 timmars presentation, totalt på, energisk, charmig, krävande, för uppe i varv, raidade godisprovningen i köket (IKEA säljer smågodis nu, just vad världen behövde eller hur?) geléhallon, döskallar, fiskar, polly, extrema mängder. Efter sista presentationen och totalt blodsockerfall tryckte jag 3 kanelbullar – sjukt gott!! Åkte direkt hem, gick och handlade en påse chips och chokladkakor, tryckte det innan C kom hem.

Lördagen är bara ett enda töcken av sockerbaksmälla, huvudvärk och total crash efter fredagens överdos. Var tvungen att ligga helt stilla och sträckse serier hela dagen. Egentligen skulle vi ut och titta på ringar men det kunde jag bara inte förmå mig själv att göra. Söndag återigen brunch med vänner på café med brödbuffé. Timmen innan vi ska dit är total kaos, jag har vägt mig och sett att jag gått upp 2,5 kg senaste veckan – 2,5kg!!! Trots att jag är nyduschad känner jag mig som världens äckligaste människa, står där och drar i kläderna, kan inte passa något, paniken i att behöva sätta på sig Bh när svetten rinner längs med ryggen. Promenaden till caféet är precis som i gamla dagar, jag är grinig, ful, otillräcklig , hopplös. Jag lovar mig själv att inte äta bröd, jag äter bröd, mest av alla. Skickar ut C att köpa godis så snart vi kommer hem, dagen är redan så sabbad så jag vill gå all in, rock bottom liksom. Han glömmer. Efter typ 5 timmar klär jag på mig och går ut, vill ge efter, försöker inte ens kämpa emot. I affären blandar jag glass och godis med tonfisk på burk, sallad, några flaskor mineralvatten, för att det inte ska märkas..för att ingen ska förstå. Jag känner nig som en riktig pundare där jag står, en pundare som vet att hon snart ska hem och hänge sig åt sitt missbruk. Jag går hem och äter upp alltihop.

Imorse körde jag C till tåget, han blir borta hela veckan och jag måste go cold turkey igen. Som jag straffar mig själv. Idag har varit vidrigt, huvudvärk, trött som en gnu, hungrig. Jag kan fortfarande vända det här, jag SKA vända det här!! Jag vet vad det är som triggat det:
KYm som skriker åt nig att jag ska push it out, tänk på bröllopsklänningen, tänk när du står där på stranden i Thailand, kom igen nu då. För mig får det helt motsatt effekt. Jag gör det här för min skull, för att jag skulle bli stark, må bra, bli hälsosam. iNTE för att vara snygg i en bröllopsklänning, jag får panik!! Svårt att förklara, hon menar ju bara väl men de där orden får mig att känna mig misslyckad, hopplös, vem försöker jag lura?! Det spelar ju ingen roll hur hårt jag tränar, jag kommer ändå för alltid att vara en tjockis på min bröllopsbild. Plötsligt är det inte bra nog allt jag gjort och allt jag gör, plötsligt ska ribban höjas så himla högt att det inte är roligt längre. Jag. måste ha succé för att bli motiverad. Slavmotivation funkar verkligen inte på mig, måste berätta det f Kym när hon kommer hem.

Klockan är 21.00 det åskar och blixtrar och jag måste gå och lägga mig. Enda sättet att bryta den här onda cirkeln av matfixering är att drastiskt bryta den. Jag tar min ipad och går och lägger mig med Orange is The New black säsong 1.

Jag ska nog fixa det här, ni vet hur jag måste vara ärlig för att nå bra, känna mig nöjd. Här var hela den fula sanningen 😀

Må bättre 💐

PS, fick förresten en jättestor, fin bukett idag – av mitt jobb som tack f att jag arrangerade det där förra veckan. Det var fint tycker jag. Jag var också i mitt totala esse. Längesen Jag hade SÅ himla många bra idéer och så mycket driv och passion! Allt är faktiskt möjligt, när vi tillåter oss själva att shine 😉

20140609-205911-75551364.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s