The Winner takes it all!

20140602-204912-74952065.jpg

Dag 147, Träningspass 51

Hopprep, sprint, Butt kicks, dips, burpees, plankan, plankan med Lyft, Russian twist, mountain climbers, push-ups, crunches, step-ups – gaa! Men jag tror jag är på god väg att bli starkare!!

C har varit i DK, hemma och vänt och när han kom hem åkte jag så i fredags blev det en helkväll på terassen med öl, Ja ÖL. Iskall, syndig, förförande öl. Jag somnade klockan 3 och vaknade helt genomsvettig klockan 5. Stack iväg och tränade trots bakfylla och 30-grader varmt. Jag har aldrig varit så stark och snabb 😉 måste börja dricka mera!!

Förra året när vi var i Thailand friade C till mig. Jag var inne i en period av ifrågasättande och tvivel. Inte tvivel på min kärlek till C men ändå, Är det här vad jag vill? var det så livet blev? etc. Ett tvivel som kan vara skrämmande men som jag tror är sunt, det gör att jag väljer honom om och om igen. Vi fortsätter inte bara tillsammans för nu har det ju varit vi så länge, utan med jämna mellanrum tas relationen upp till revision. I alla fall var det omöjligt för mig att säga ja, jag var livrädd för konsekvensen av mitt nej, för hur många män kan ta ett nej?! Men C är inte som andra män. Han är trygg, tålmodig och känner mig. Hans respekt för mitt val, mina känslor och att jag inte var redo, trots att vi varit tillsammans i 5 år, gjorde till slut att jag ändrade mig. Det tog mig nästan ett år att komma på att det var inte så mycket att jag inte ville gifta mig med C, som att jag faktiskt inte vill ha ett bröllop. Jag har alltid tyckt att det är något väldigt privat, mellan kvinna och man och känner ett enormt obehag bara av tanken på ett traditionellt bröllop. Jag har, handen på hjärtat, aldrig drömt om eller ens velat gifta mig.

Jag har ändrat mig, plötsligt en dag i bilen på väg till jobbet kom jag på att något av det största, vildaste och verkligen atypiskt mig, jag kan göra är att våga gifta mig, in The end of The day är det ju det det handlar om. Att våga älska och älskas, att ge sig in på ngt så stort, definitivt och läskigt med en annan människa, om man bara tänker förnuftigt och rationellt så gifter man sig ju inte. Man måste ju vara galen för att göra det, så är det ju. Det är ju stor risk att du får ditt hjärta krossat, eller nästan ännu värre, stor risk att du krossar någon annans hjärta…

Igår väckte jag C med en kopp te (och en back-Up cola) gav honom ett kuvert där det fanns instruktioner för en stundande skattjakt med stationer på terassen, i bilen, kylskåpet, sängen etc. På varje stations fanns en present, något litet att äta/dricka, en dikt/quote och instruktioner till nästa station. Till sist kom han fram till mig som satt där med en jätte bow tie i rosa paljett och en sista present. I paketet låg ett kort där det som JA och så varsin temporär gummiring, Sen blev det Champagne med Kajsa och Fredrik och en brunch som varde hela eftermiddagen.

Nu är det precis 2 månader tills vi åker till Thailand med C’s döttrar och där vill vi så gifta oss på stranden. Enkel, fint, barfota med fina ringar, klänning, fotograf, middag och vita papperslyktor i natten. Nu är det ju bara så att det är inte så lätt att bli gifta när vi är i Japan och en är svensk och en är dansk så det ska det jobbas på nu. För så måste det nog bli, en laglig vigsel här och en ceremoni i Thailand. Jag har ju aldrig ens funderat på brudklänning, ringar etc så nu är det bråda dagar och varenda ledig stund kommer nu gå till bröllops googling. Faktiskt lite roligt måste jag erkänna, men säg det inte till någon!!

Måste faktiskt nypa mig lite i armen – är det här jag?! Händer detta? Det är jag som får det att hända, det är jag som har kontrollen, äntligen spelar jag huvudrollen i mitt eget liv! SÅ tacksam, över nyvunnen styrka och över livet. Mitt liv ❤️

2 reaktioner på ”The Winner takes it all!

  1. friisen skriver:

    Vet du, jag sitter på bussen och gråter nu… Stort stort G R A T T I S !!! Till livet, till lyckan, till glädjen, till modet och till kärleken!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    • annaoyes skriver:

      Åh, hjärtat!! Ja, livet e stort och fint och ibland hinner vi faktiskt med att stanna upp och se det!! Tack för hejarop och grattis 😉 Hoppas du mår bra?! KRAM!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s