A walk down the Aisle

Så mycket har hänt sen sist. Jag har varit ute och flängt m jobbet, till Osaka och Kobe, tränat, glömt en massa saker, grillat på terasser, ätit blueberry cheesecake, druckit mängder av champagne, stannat uppe hela natten OCH C och jag..vi ska gifta oss ❤️ jag ska ta den lite längre versionen en annan dag. Det är helt klart ett resultat av min Livsstilsändring – plötsligt vet jag vad jag vill ha och vågar gå ut och ta det.

De här orden är nog de finaste jag läst:

It’s impossible said pride,
it’s risky said experience,
It’s hopeless said reason,

Try it
Whispered the heart

De kändes bara så mycket jag, de senaste åren, de där första tre meningarna. Imorgon är M satt till att föda, nu hejar vi på att lille A kommer ut frivilligt 😉

Pusspusspuss

En reaktion på ”A walk down the Aisle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s