Astrid tröstar

Astrid Är så vacker

20140522-205541-75341864.jpg

Det känns ganska futtigt att skriva om kost, träning och vikt en vecka när så stora och svåra saker händer omkring mina käraste. Påminns om hur skört och vackert det här livet är och att vi, jag måste värdesätta det varje dag. Det är så fort över. Jag hör Astrids vackra, varma röst som en gammal, klok människas hand över en ung och vilsens. Jag tänker på min mormor som gick bort den 13:e April 2004. Hur är det möjligt att hon har varit borta i tio år? Hon är inte ett borta alls, hon är med mig hela, hela tiden. Så länge jag finns, finns hon! Vissa människor kan smyga bort i tysthet medan andra har så starka personligheter, tagit så mycket plats och spelat huvudrollen i hela släktens liv och varande. De försvinner aldrig riktigt. Trots den enorma förlust och tomrum de lämnar efter sig kan man bara fira en sådan människas långa vandring i kärlek. När jag går vill jag också veta att jag har spelat huvudrollen – åtminstone i mitt eget liv!

Maten går bra den här veckan, efter min hook Up på tonfisksallad har jag nu gått över till lax. Jag har börjat äta på assiett istället för på stor tallrik. Igår fick jag varmrökt lax med gräddstuvad blomkål. Ca 150 gr lax och en handflata grönsaker och en stor klick Bregott.

20140522-211314-76394453.jpg

Idag blev det 100 gram kallrökt lax och lite lättfräst Broccoli och lök samt en stor klick Bregott, ljuvligt!!

20140522-211459-76499783.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s