Once upon a time…

<img src="https://annaoyes.files.wordpress.com/2014/05/20140519-223048-81048034.jpg" alt="20140519-223048-81048034.jpg" class="alignnone size-

Dag 133, Träningspass 47

Kvällsträning med Kym i parken igen, så underbart. Inte under men efter – snacka om endorfinkick. Hon kan inte träna mig på en vecka så hon tänkte att jag skulle få så jag teg. Shit – stenhård! Ingen vila alls mellan de första åtta rundorna. Gjorde mitt livs bästa plankan ikväll och var stark genom hela passet. Mår fortsatt bra och vill värna om de här dagarna, spara dem som små pärlor man trär upp på tråd. Jag har varit på så många platser, åkt så långt bort man kan komma, varit omkring vackra, starka, fantastiska människor och varit så fruktansvärt olycklig. Så helt plötsligt, i det lilla, banala inser man plötsligt att det är lycka man känner. Det viktigaste är verkligen att vara glad för sig själv.

Nu låter det kanske som om jag blev lycklig så fort C åkte men så enkelt är det inte. Jag har bara haft ett långt, uppdämt behov av att vara ensam, på riktigt! Att känna mig självständig igen, att veta att jag fixar allt själv. Vilket jag ju verkligen gör, med bravur. Måste bevara den känslan och den kunskapen även när C kommer hem. Jag kan själv!! De små orden var de första jag sa efter mamma, pappa och nej – Kan själv!!! – Det gäller än!!

Har fått fullständig dille på tonfisksallad, äter bara det just nu. Tonfisk blandat med majonäs, salt och peppar och så allt grönt man har i kylen. Idag hade jag sugarsnaps, gul paprika, lite olika groddar, sallad, kokt ägg och gurka – så sjukt gott!!

20140519-223450-81290951.jpg

En reaktion på ”Once upon a time…

  1. friisen skriver:

    Härligt, håll den känslan kvar!!! Att välja bort sig själv till förmån för andra är destruktivt i längden. Du är värd att må bra ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s