Det här är till dig❤️

Idag har jag varit på besök i vår butik i Yokohama, så kul att träffa personalen och se deras fina butik efter ombyggnad!

Runt 14.30 åkte jag därifrån, bestämde mig för att åka hem och njuta resten av dagen med diverse projekt här hemma. Under promenaden med hunden fylls jag återigen med enorm tacksamhet, en stunds lycka. Tacksamheten över helgen som var huvudvärksfri och enormt produktiv. Glädjen, euforin i att ha lämnat en mörk och ofta väldigt tung och nedstämd tid bakom mig. Du vet när man kommer ut på andra sidan.

Helt ärligt, folk, ja tankarna och ens inställning kan förändra en dålig dag till en god och omvänt men det ÄR alltså någonting annat också, jag tror det stavas kemi. Naturligtvis kan vi göra allt i vår makt att genom livsstil och kost påverka hormonbalansen i kroppen. Samtidigt så pågår det så jäkla mycket vi inte kan påverka. Mina tankar har inte förändrats, jag har inte förändrats – ändå är mitt liv ett helt annat denna veckan jämfört med förra. Nu är jag glad när jag vaknar på morgonen, inte för att jag tänker mig glad – jag vaknar grundglad. Jag litar på mig själv, vet vad jag vill med allt från jobbeslut till inredning till politik. För 1-2 veckor sedan var allt, jag kaos och tungt. Vad tror du?! Tror du att våra hormoner påverkar oss så starkt eller tror du att det handlar om att man är en positiv/ negativ människa?!

Jag vet i alla fall att det handlar om flow – väl inne i det, så föder det mer flow. Folk bemöter mig bättre, jag blir ännu trevligare och gladare, skämtar etc och får ännu mer tillbaka. Ingenting yttre har ändrats, det är bara tid som har passerat och energi som har förändrats.

Anyhow, jag överfalls av dessa underbara känslor av lycka – över att vara säker på och lita på mig själv, över dag efter dag av detta ljuvliga väder och sanslösa grönska. Över Lille A som växer och snart ska födas och bli en ny liten person att lära känna. Över Ljuvliga J’s dotter som snart blir 1 år och som jag också kommer att få se växa upp. Tacksamhet över det här året, så mycket som redan har förändrats och så många otroligt smarta och bra val jag har gjort de senaste 16 veckorna. Det är ju helt otroligt.

Ett försöka att försköna en otroligt ful A/C på terassen

20140519-163159-59519910.jpg

Nu ska jag sitta här lite och ta in det stora i att finnas till och om ca 1 H har jag sista passet med Kym på typ en vecka.

Det här var till dig. Det här var till mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s