Underbara Sköna Söndag

Jag håller på att förvandlas till en liten, rar blomstertant 🙂 Titta här vad jag möts av under en promenad i kvarteret…

20140518-165457.jpg

20140518-165505.jpg

20140518-165513.jpg

Jag översvämmas just nu av tacksamhet och livsglädje. Den här tiden är något av det bästa i mitt liv. Min karaktär förändras och jag är gladare, vänligare och ljusare! Min helg består av promenader, städning, tvätt, kånkande, fixande – det är underbart. Däremellan chill på terassen!

Helgen i bilder:

20140518-165817.jpg

Blev så inspirerad av alla blommor i kvarteret…fick bli jasmin och lavendel i den stora krukan som även hyser en oblommad hortensia.

Tänk vad lite nya textilier kan göra hemma – nya badrumsmattor och kökshanddukar.

Blev en liten lavendel i den nya vita ”krukvasen” i entrén. På min promenad svalkade jag mig med en Drip-coffe iskaffe, så fin liten bil❤️

Kryddväxter till köket!

Har hittat nya soffkuddar – håller mig till en säker bas färgskala, vit, beige och grå. Funkar mkt bra, allt jag köper till hemmet kommer nämligen matcha nu. Bort med blandningen av gult, turkos, röd och rosa :/ så sjukt många felköp jag har gjort i mina dar.

Helgens obligatoriska gröna smootie fick fungera som både frukost, lunch och mellis. Det är HELT fantastiskt vad fort det går f mig att bryta en period av munchees numera. 1-2 dagar sen blir mat ointressant igen.

Efter en helg i ensamhet (lycka är projekt och podcasting) ska jag tillbringa kvällen med granne/kollega med lite grillat. Blir en fin avslutning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s