Carpe diem!

20140517-141534.jpg

Dag 131, Träningspass 46

Överlevt ännu ett pass!! Burpees, plankan, sprint, boxning, hopprep, dips, push-ups, miljoner mag-dödare, step-ups etc. Heja!!

Vaknade tidigt med – suprise – huvudvärk, det e ju lördag liksom. Gjorde ett val och överdoserade värktabletter, 2 Treo, 2 panodil och 2 barnalbyl. Funkade, nu e klockan 14.30 och den har fortfarande inte kommit tillbaka!!

Imorse körde jag C till flygbussen, han har åkt till DK i 9 dagar. Jag har fått städ och organisationsfnatt, nu har jag två helt egna helger att fixa, fixa, fixa!! Kombinerat med 2*30 min nakensol på terassen/dag. Den är stark den där solen.

I 1 till 2 veckor nu har jag börjat småäta igen. Det började med jordgubbarna som jag började äta i tid och otid och nu har det övergått till några bitar mörk choklad och en koffeinfritt espresso varje kväll – direkt avstannar viktminskningen och jag går istället upp 1-2 kg.

Så nu kör vi Nystar 2.0 med start idag 17:e maj (Grattis Norge)) till 25:e maj. Det kommer att se ut så här:

2 mål mat/dag
150 gr protein från tillagat kött, fisk eller fågel
1 handflata grönsaker
1/2-1 dl fettkälla typ fet sås

Max 1 dl grädde/dag (mäter upp varje morgon)
Inga snacks, desserter, alkohol etc mellan måltiderna

Träning
Måndag med Kym, 10 000 steg/dag och PW *4/vecka
Kym är bortrest tisdag-söndag så det blir inte så mkt den här veckan vilket känns ok, då kan jag fokusera mer på maten. Som sysselsättning har jag typ 17 projekt här hemma. Det är ju kvällarna i soffan framför tv:n som är min största fallgrop.

Idag e jag fasligt produktiv tack vare huvudvärksfri, jag hoppas D fortsätter. Nu ska jag fixa här hemma tills det blir svalare sen tänkte jag sticka ut och fixa lite mer förvaring plus handla mat till storkok.

När man går i och ut på terassen en ledig dag känns det verkligen som sommar 🔆

Önskar er en fin lördag!!

En reaktion på ”Carpe diem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s