Step by step

20140513-214803.jpg

Kände förresten för att byta bilden för träningen. Jag vill ha något glatt, fint, realistiskt och inspirerande. Provade att googla träning och så bilder. My god det finns många skinny bitches out there. Var e alla normala, alla vi halv och hel feta!? Väldigt enkelt förmodligen – vi vill inte vara med på bild. Jag får styra upp det där, jag vilk gärna våga vara ful, ful och fri 🙂 en dag ska jag designa min egen träningsbild. Till dess lånar jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s