Lalalalalala Tonight

20140513-205203.jpg

Dag Många, Träningspass 45

Hopprep, burpees, mountain climbers, Walking lunges, squats, boxning, push-ups, sprints etc i en salig blandning. Det var väldigt, väldigt länge sedan en timme gick så fort. Mitt i passet hör jag mig själv säga att jag vill öka på träningen med ett pass till i veckan. Jag tänker prova i typ en månad, sen kommer det att vara för varmt att träna ute men till dess kan jag lika gärna speed it up. Det regnade hela förmiddagen men sen kom solen fram och temperaturen kröp upp mot 28 grader och det var extremt fuktigt att träna ute ikväll men som sagt var – ca en månad till borde det gå.

Det är så ofattbart vackert just nu, så många dofter och kvällshimlen som ger mig rysningar av välbehag. Månen mot den där perfekta nyansen av blå som bara en sommar himmel kan uppbåda. Suck, så lummigt och grönt och intensivt prunkande 😉

Jag tror att min vårdepp är på väg att ge vika för försommarens oemotståndliga charm. Ikväll känner jag mig extremt tacksam, glad, privilegierad och stolt.
Jag – den evige late tjockisen kämpar på som en riktig krigare. Svettas skriker, pressar mig själv och kommer hela tiden tillbaka för mer 😉 jag är som lyckligast halvvägs in i passet och ett par timmar efteråt. Jag vet inte ens hur många veckor det är nu, tappat räkningen så många är det men jag gissar att det är 15 veckor in i min Hardcore Livsstilsändring!

Ska vi köra lite statistik?! Ok, här kommer den:
Jag har gått ner 33% av det jag vill gå ner på 36% av tiden. Jag har tränat 29% av mitt totala mål för året (156) så jag är gott med tycker jag. Antalet gånger jag tränar/vecka är inte alls viktigt längre. Så länge det går max 2 dagar mellan passen befinner jag mig i ett konstant tränings mode som jag gillar och som ger flyt. Så snart det går ner än 2 dagar mellan passen är det lite som att börja om igen.

Jag måste verkligen köpa nya träningskläder, det är riktig kris. Jag hoppas hela tiden att jag snart ska minska i omfång så att jag kan handla träningskläder här i Japan. Jag har ju inte varit så lyckosam när jag skickat efter just träningskläder. Jag har ju dessutom väldigt tjocka lår så jag vill ha en längre tröja men det är nästan omöjligt att hitta.

Ända sen jag hade mitt första möte med en Victoria Secret butik har jag varit hooked. Jag har fortfarande en favorit Bh från shoppingturen i New York för 4 år sen (köpte många och bara en lever ännu)

Förra veckan fick jag äntligen tagit mig samman och mätte mig och beställde underkläder via nätet. Ikväll kom de – 5 bh:ar och 5 trosor. Jag har ju ganska rejäla boobisar och inga kläder sitter snyggt om man inte har en bh som bästa kompis. Jag kan ta bättre bilder sen – vill inte öppna och prova förrän efter en dusch.

20140513-212459.jpg

Jag är så tacksam f kära nätkompisar och IRL vänner, jag har inte så många men de jag har de bästa och finaste en kvinna kan ha!

Känns som om jag ska bli moster nu när M ska få en baby vilken dag som helst, men det blir jag ju inte, inte heller blir jag gudmor eftersom jag inte e med i svenska kyrkan. Vad blir jag då? Tant?! Tant Anna – ja, det funkar, kan leva med det!!

Var rädda om era små guldklimpar!

En reaktion på ”Lalalalalala Tonight

  1. Jo skriver:

    Världens bästa tant Anna. Och långt mycket mera äkta än alla andra . Från Jo o In som både diggar & älskar dig!!! Goooooooooo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s