It ain”t over until the fat lady Sings..

Idag kom andra delen av min beställning från IHerb – med alla mina Weleda granatäppel krämer, body lotion, serum, ögonkräm och nattkräm.

20140511-193106.jpg

Jag hade också beställt 2 ytterligare smaker av Quest bars, bland annat vit choklad och hallon. Det skulle jag aldrig gjort, de är sjuk goda! Det är 12 bars i en låda och jag kommer inte att få en lugn stund förrän de är uppätna. Det är en sak att jobba med sina känslor för att undvika överätning men det tar ju inte bort det fysiska suget vissa matvaror skapar i oss. Jag kommer aldrig kunna hantera vissa triggers, jag har i alla fall svårt och tro det. Jag blir så besatt att jag tänker att jag måste gå in och direkt beställa 10 lådor. Det är det sista jag ska göra. Jaja, de andra smakerna bryr jag mig inte om så de är ok.

Jag är i ett farligt stadie nu – jag börjar se hur min kropp förändras och jag med den, jag börjar att förstå att jag inte alls behöver att vara en tjockis resten av livet. Samtidigt har jag ett enormt behov och sug efter att äta – massor. Efter att förstöra för mig själv. Mina värdefulla kilon jag har lyckats gå ner…så lätt det skulle vara att förstöra det nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s