Nu grönskar det…

20140510-105327.jpg

Dag 124, Träningspass 44

Ännu ett lördagspass med Kym och gruppträning genomlevt!
Jag är grym!!
Burpees, jumping squats, upp och ner i trappor, Russian Twist, Triceps dips, plankan, mountain climber osv – 60 min boot camp, varken mer eller mindre!

Jag hängde med bra idag även om mina lår fortfarande var trötta efter i onsdags. Känner av skenbenen direkt efter några sprints och hopp på asfalten – nog bara att konstatera, mina Nike skor är snyggare än bra.
Nästa gång blir det ACSIS.

Idag struntar jag i omelett och kör en Super Smootie f att försöka kickstarta min energi inför helgen. De senaste veckorna har jag haft huvudvärk och bara mått dåligt hela lördagen efter träning. Nu pallar jag inte mer so here we go!!

20140510-110026.jpg

1 mogen avokado
2 olika sorters groddar, 1 näve var
Ett stort knippe färsk spenat
2 cm färsk ingefära
Saften från 1 citron
1 dl frysta blåbär
1 msk kokosolja
1 ägg
1 stort glas vatten
1 tsk Spirulina pulver
2 tsk lakritspulver
Babyleaf sallad, 1 näve

Den smakar…grönt men blåbär och lakritspulver gör den ändå drickbar. Nu får vi se om den hjälper på återhämtningen efter träningen. Frukost, brunch och lunch i ett 😉

Har gjort ett par undantag i veckan – var på middag med jobbet där jag åt 3 stycken underbart goda små dumplings och en liten skål färska Udon nudlar :/ igår hade jag så mycket att göra och ingen lunch med mig (eftersom jag var ute kvällen innan) så i stresspanik åt jag två kakor t lunch?! Total hjärnblödning, jag behöver iofs inte få panik f det, men jag har 13,8 kg kvar att gå ner och jag vill VERKLIGEN kunna börja ha de kläder jag vill snart.

Så idag kör vi smoothies och mkt vatten, både f huvudvärken och matfixeringens skull – min kropp kan behöva lite vila från både det ena och det andra.

Det är en fantastisk tid i Japan just nu – allting blommar, är grönt och hjärtskärande vackert!! Varmt, soligt och klarblå himmel och en underbar torr värme. Har vi tur så får vi en månad till av det här innan Rainy season och fukten kommer.

Hoppas du får en underbar lördag, vad ska du hitta på? ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s