Det gör ont det gör ont

Här ligger jag och lyssnar på barnens skratt och lek i parken, genom det öppna sovrumsfönstret. Ännu en lördag som inte blev till något annat än huvudvärk, lite pyssel och så hasande tillbaka till sängen. Trött och sliten och ledsen – känns som om livet seglar förbi mig därute. Jag förstår faktiskt inte varför det här händer. Hur många helger är det nu?! Hur många helger är det nu som huvudvärken kommit trevande fredag eftermiddag/kväll för att först avta och dra vidare under måndagen?! Det måste ju vara psykosomatiskt, tyvärr gör det inte mindre ont för det.

Jag försöker sova 6-8 h/natt, dricka 2l vatten om dagen, träna 2-3 gånger/vecka, dricker minimalt med alkohol, jobbar inte för mycket, jag är uppmärksam på mina stressnivåer, tar mikropauser under arbetsdagen, vilar mycket, försöker tillåta alla mina känslor, även ilska, oro och sorg. Jag fattar det inte, varför?! Suck. Det är inte kul att orka så lite och vara så totalt berövad på energi, flera dagar i veckan.

Idag kom min första leverans från Iherb

20140510-175201.jpg

Aloe Vera juice ( billigt och ska ju vara super sunt 😉
B12 kosttillskott (brist på B12 kan orsaka blodbrist och demens m också
skada nervsystemet)
Quest bars – är generellt emot att äta saker som inte e mat men de här verkar extremt vettiga. Om jag hade haft en sån här till lunch igår så hade jag inte ätit kakor t lunch. De är extremt kompakta och smakar inte otrevlig men inte heller så gott så man äter en bar om man inte behöver den. Perfekt när man ska flyga till exempel. Protein, fett, magnesium och 1gr socker/60 gram bar (socker fr Stevia örten till exempel)

Gaa, nu håller mitt huvud på att sprängas av ipaden, måste sluta.
Hittade den här underbara hemsidan om man vill dregla över ekologiska och giftfria produkter.

Lapland Eco Store

En dag, när vi alla prioriterar och kan handla ekologiskt kommer priserna att bli mer humana, visst?! Nu har ju inte alla råd 😦 jag prioriterar nu Ekologiskt rengöringsmedel, tvättmedel och hudvård. FInns väldigt lite ekologisk mat här. Från och med nu kommer alla presenter jag köper också vara ekologiska och giftfria i största, möjliga mån. När jag har koll på det tar jag nästa steg.

Kram och hoppas du har en smärtfri dag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s