The day where it all ends

Idag har jag vaknat utan huvudvärk för första gången på 4 dagar – tjohoo! Det är helgdag idag också och jag funderar på om jag ska åka in på jobbet och få lite gjort eller om jag ska fortsätta rensa ut här hemma. Jag har ju varit väldigt bra på att ta bort grejer från de rum vi är i men nu är allt f många grejer knölade in i förråd etc. Vi ska ju flytta om inte allt för lång framtid och det skulle ju vara skönt att vara förberedd. Igår softade jag runt hela morgonen, galet trött efter för lite sömn och huvudvärk. Gick och långlunchade med Charlotte, handlade lite baskläder på Uniqlo, t-shirts, linnen, strumpor etc. Jag gick också till Muji och köpte matförvaring i vit plåt – så vackra, stilrena och bättre för miljön och mig än plastbehållare.

20140506-083045.jpg

Nu är det vitt och fint i skåpet 🙂

20140506-083118.jpg

Jag veet ju att man, när det gäller inredning helst ska hålla sig till en bestämd färgpalett men jag är ju en impulsshoppare och när jag såg de här plädarna så var jag tvungen att köpa dem. De påminner mig om min barndom eller något..Så nu har vi en grå soffa med kuddar i gult och turkost…och rosa plädar :/ måste nog köpa nya kuddar…och en ny soffa!

20140506-083423.jpg

Till sist köpte jag plexiglas förvaring till solglasögon och översta lådan i toalettskåpet – för överblick och easy access. Vill ha sån förvaring överallt! Inte miljövänligt och väldigt oekonomiskt.

20140506-083645.jpg

20140506-083655.jpg

20140506-083707.jpg

20140506-083713.jpg

Innan jag bestämmer mig f att åka till kontoret eller ej ska jag i alla fall ta hand om ett berg med tvätt och köra en 15 minuters intensiv träning jag hittade igår, delar med mig av den sen! God dag till alla!

2 reaktioner på ”The day where it all ends

    • annaoyes skriver:

      Tack 🙂 ibland får man sina ryck! Vi vet inte vart vi ska flytta, bara att vi med största sannolikhet inte kommer att bo kvar i Japan efter december. Vi ska börja söka jobb snart (min största skräck i livet typ) vi satsar på Europa så att det är närmare hem m kan bli Sverige eller Danmark också, beror på om och var vi får jobb. Hoppas du överlever veckan?! På träningen idag var det enda jag kunde tänka på – jag vill också väga 78 någonting, kom igen nu då 😉 Vi är allt två tuffa bönor vi !! Å jag har tydligen förvandlats till min mormor, Många kramar!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s