Tro kan förflytta berg

20140504-073854.jpg

Start 12/1 2014
Vikt: 87,7 kg
Byst: 101 cm
Midja: 87 cm
Mage:108
Höft: 114 cm

Denna veckan
Vikt: 81,8 kg
Byst: 100
Midja: 81
Mage: 100
Höft:108

Sen start:
– 5,9 kg
– 21 cm

Sen förra vägningen (30/3)
– 0,3 kg
– 1 cm

Jag är lite besviken på måttbandet – kan ju se att det har hänt mkt mer än en ynka centimeter. Jaja, det kommer väl.

Tror jag ska byta väg och mätdag till lördag så söndag blir en helt ledig dag. Om jag väger och mäter mig på lördagen och blir besviken så känns det ju bättre att gå och träna sen. Jag har rätt mycket träningsvärk idag och huvudvärken från igår sitter i ännu. Jag vaknade 05.30 IGEN. Nu ska jag göra en kopp kaffe och hoppas på att somna om en timme och vakna på bättre humör. Brunchen idag kommer att kräva ett stort berg jordgubbar!

En reaktion på ”Tro kan förflytta berg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s