Liten lördagslyx

Hej, min vän! Vad gör du idag?! Vi slösar med dagen genom att inte göra nästan någonting! Vi har promenerat långsamt i solen, fikat i skuggan, botaniserat på bokcafé och legat ner soffan under fläkten. Mina föräldrar hade med sig Bregott, så lyxigt m när man inte äter bröd…så saknar man det ändå! Gjorde därför en omgång LCHF ”bröd” till söndagens lata frukost/brunch jag hoppas lura på C imorgon.

20140503-212537.jpg

20140503-212551.jpg

Väldigt enkelt:
1 dl mandelmjöl
2 dl riven ost
2 ägg
1 tsk bakpulver

Blanda ihop allt, klicka ut på bakplåtspapper och grädda i ca 10 min på 225 grader.

Nu har jag njutit min koffeinfria espresso och lite mörk choklad, så sjukt gott! Kan verkligen rekommendera den perfekta espressokoppen från IKEA”s kollektion STOCKHOLM. Så tunn, enkel och god att dricka ur!

20140503-213300.jpg

Nu film – The Monuments men ( regisserad av George Clooney) och sen tidigt i säng! Imorgon blir det vägning och mätning – första gången på länge det blir gjort ”på riktigt”. Imorgon hoppas jag vakna full av liv, lust och inspiration!! Önskar Sverige OCH Danmark en underbar dag 🎈

En reaktion på ”Liten lördagslyx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s