Dag 115, Träningspass 42

20140503-105648.jpg

Just hemkommen från gruppträning i parken – 25 grader varmt och 56% luftfuktighet redan. Nu dröjer det nog inte många veckor innan det blir för varmt f att träna ute, till och med på morgonen :/ Det är verkligen livskvalité att träna ute i en park. Så oerhört vackert just nu med sol och all växtlighet men SÅ SJUKT JOBBIGT!! Argh, det borde ju bli lättare, jag borde bli starkare men precis lika jobbigt på ett jag-måste-spy sätt, hela tiden. Idag hade Kym kommit på ännu en tortyrmetod – löpning upp och ner i långa trappor – VIDRIGT! Efteråt känns det ju dock som om man vunnit ett krig. Det enda jag kan tänka mig att äta idag är jordgubbar!

20140503-110257.jpg

Jag vet att jag skrev att jag inte skulle äta bär denna veckan, hahaha – jag har ätit jordgubbar varenda dag. Stora, röda, vackra, ljuvliga jordgubbar – de smakar ju ren och skär lycka! Man kan bara få för få!

Fler jordgubbar åt ALLA! Jordgubbssäsongen är snart över här men i Sverige ska den snart börja – njut!!! Eventuell viktpåverkan struntar jag i – de är ju som naturens egen lyckopiller!! Måste gå och handlar fler 😉

Jätte, jätte varmt ute, alla går omkring typ nakna och jag försöker att inte få TOTAL panik, måste jobba länge på en outfit idag f att våga gå ut. Svalt men ändå påklätt liksom.

Sverige – hör att det har snöat, passa på att kura inomhus, snart är det sommar 🔆

2 reaktioner på ”Dag 115, Träningspass 42

  1. friisen skriver:

    Roligt att höra att du är på G igen! Själv är jag bara äckligt trött och slut och förvirrad. Men det går
    Väl över det med. Kramelikram ❤️☀️

    • annaoyes skriver:

      Ja, men resten av dagen har jag bara vilat och återhämtat ingen energi till att leka helg, ibland måste man bara överge sig och vila sig tillbaka! Hoppas du får möjlighet till det med!? Var rädd om dig idag!! Kram!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s