Another one bites the dust

Dag 113, Träningspass 41

Egen tid med fantastiska men STENHÅRDA PT:n Kym! Shit hon är är hardcore. Vi blev försenade hem från jobbet så jag fick springa t träningen, uppför 4 trappor, det struntade hon i och satte igång mig direkt. 100 hopp hopprep, 45 sek dips, 45 sek springa på stället med höga knän, 45 sek squats, 45 sek sit ups, springa ett varv i parken och så börja om med 100 hopp hopprep osv…5 sådana reps sen vila. Sen byta t 100 hopprep, 45 sek armhävningar, 45 sek sprint, 45 sek Russian twist, löpa ett varv i parken och så upprepa x 5, totalt 1h. HELT död, jag kräktes faktiskt efteråt ;(. Vi skulle egentligen ha tränat igår m det ösregnade, så för att kunna träna lördag också blev det mer cardio och mindre styrka idag.

Jag har ju köpt en Fitbit flex, som en avancerad stegräknare som man har som ett armband runt handleden och som mäter all aktivitet, sömn etc. Tyvärr registrerar den inte allt, som efter träningen idag säger den: antal aktiva minuter: 13, yeah right!

Men det är härligt att se gröna tal varje kväll, sätta aktivitetsmål för dagen och den får mig till att ta en extra promenad om jag saknar lite steg.

20140501-210140.jpg

Igår åt jag ”tacos” så ljuvligt godt med groddar och hemmalagad guacamole med vitlök – gott!!!

20140501-210254.jpg

Vet inte om jag kan äta middag ikväll mår faktiskt fortfarande illa efter träningen. Jag har ätit Turkisk peppar idag, mååånga karameller blev det, Fy!
1 dag till – sen 4 dagar ledigt!!! Så sjukt ljuvligt!! Jag ska bara chilla, gå på antikmarknad/loppis, sova länge, fika och kanske ha lite tråkigt. Det var länge sen!!

Hoppas du mår bra och har en fin vecka 🔆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s