Take a walk on the wild side

20140426-104602.jpg

Har förlorat räkningen på dagar och träningspass men just avverkat en gruppsession i parken, oerhört tungt. Jag har inte tränat sen förra lördagen. Det passet var så hårt att jag har haft träningsvärk en hel vecka, idag var det bara segt, huvudet och kroppen är trött. Jag skulle ha tränat tisdag m då regnade det så mycket att vi fick ställa in. Onsdag och torsdag hade jag middagar med jobbet.jag trodde att jag skulle bli hardcore den här veckan, efter att alla gäster åkt men mina lediga kvällar har jag bara stirrat rakt in i en vägg, ätit köpemat och försökt återhämta mig. I onsdags fick jag ett ryck och började beställa en massa whiskey highballs – en massa!! Det slutade med typ 18 drinkar, 3 cigaretter och en baksmälla från helvetet dagen efter. Det är DÄRFÖR jag inte dricker. Dagen efter åt jag sushi, choklad och chips. Snyggt! MEN, jag har inte ångest f det faktiskt, shit hoppens och det är ju fruktansvärt naivt och tro att jag kan leva helt utan dekadens hela livet. Samtidigt ska jag inte vara naiv och inte alls registrera det för det vore att bedra mig själv. Så sen igår e jag tillbaka på vägen. Huset är i desperat behov av lite kärleksfull omvårdnad men det är 25 grader varmt och sommar ute. Så jag tar mina tre nya böcker, mina vita ben och solkräm med upp på terassen och drömmer om Thailand.

Imorgon ska jag till frisören och fixa håret – det blir skönt. En EGEN helg, utan sightseeing och måste – så, så skönt!!! Må den vara f evigt 🙂 Hoppas DU får en fin helg med det som du har mest lust till!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s