Ett litet

Livstecken från toaletten på jobbet 😉 Hoppas ni mår bra?! Jag har det sådär, är inte byggd till att vara runt andra människor dygnet runt, det är lite tråkigt att min egen familj inte kan acceptera det, efter 35 år. Samtidigt är det bara 10 dagar vi pratar om så jag borde ju kunna hålla ut, eller hur?! Ikväll har jag bokat en extra PT timme f att komma av med lite aggressioner! Veckan är en liten överlevnads vecka med deadlines etc men det känns ganska lätt att vara på jobbet ;D Vågen visar så klart uppåt trots att jag äter som vanligt, gissar att det e lite mycket kortisol i kroppen. Jag tar det lugnt med det, jag ska nog få slappat snart och då tror jag att jag hamnar under 80 🙂 Ha en fantastisk dag!!! o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s