Är fortfarande

..vid liv men väldigt lite tid att blogga!! Den här veckan är HELT hysterisk! Ca 14 dagar till på fullt ÖS, sen blir det normalt igen! Jag tränar och äter som vanligt MEN snart firar jag 100 dagar och DÄRFÖR ska jag ta ett strategiskt sockerdopp idag! Har skyndat mig fr jobbet f att möta C”s dotter i Omotesando f manikyr (jag har inga naglar så jag får en ögonbryn och ögonfrans fix) och sen ska vi på hennes begäran äta middag på The Outback, en australiensisk restaurang och tydligen ska deras New York Cheesecake vara Outstanding!! Den får det nog bli idag, tror det är typ dag 96 eller så idag! Jag har varit så SJUKT duktig med mat och träning!! Det enda jag verkligen inte lyckas med är ju att hålla humöret uppe! Förstår nu att jag har mycket värre PMS än vad jag har vetat om. Tyvärr börjar det ca 1 vecka innan mens och fortsätter till mensen är slut, vilket betyder att jag är på galet humör och fruktansvärt låg 50% av tiden. Ingen kul insikt, vad ska jag göra m den?! Idag ska jag njuta av att det är en PMS fri dag och att jag har mitt förstånd i behåll!! pUSs

2 reaktioner på ”Är fortfarande

  1. Martina skriver:

    Jag blev också jätteglad och se att du hade skrivit idag 🙂 Och så skönt att veta att allt är bra och att du hinner njuta lite också även om jag förstår att det blir mycket och stressen ligger i handväskan vart du än går. Jag skriver ett sms till dig också. Ta hand om dig och NJUUUUT av din cheesecake, det är du värd. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s