Så här är det -OBS varning f gnissel

Jag har FULLSTÄNDIG panik och prestationsångest, nu har C’s äldsta dotter landat – en 24-åring som skulle kunna tävla i fitness och som bara dricker Gröna smoothies och äter kokt kyckling. Jag har en FULvecka och från söndag t måndag gick jag upp 2 kilo?!?! Snälla moralisera inte över att jag jämför mig med andra, jag säger bara som det är och vad det gör med mig. V ARFÖR kan vi inte få besök när jag mår bra och har en snyggperiod?! Vet också att jag mår dåligt f att jag är super stressad och jag orkar inte ens förklara, jag vill bara sätta mig ner och gråta. Jag tycker bara att jag har sån sjuk otur! Det är inte f att jag är fåfäng, jag vet bara hur underlägsen och retlig jag blir och känner mig när det är så här. Trött, utan överskott och genast blir jag demotiverad!! Jag har varit så JÄVLA duktig, tränat 3/veckan i 12 veckor, ätit godis 1 gång, knappt druckit alkohol, slutat röka och 97% av tiden äter jag by The Book enda undantagen är att jag kanske äter lite mer än vad jag behöver ibland. Ändå kommer vårångesten lika starkt som alla andra år, jag känner mig vit, sladdrig, ful och gammal ;(( Det är inte kul att vara jag, vill bara ligga i fosterställning och gråta. Nej, efter 9 1/2 h på jobbet och 2 1/2 timmes pendling ska jag nu hem, byta om, gå å träna sen hem och äta middag och vara en varm, härlig, förstående och mysig STYVMAMMA. Jag vill ju ingenting hellre men jag känner mig som en drake med galna ögon som spyr ut eld och käkar barn! NÄR vänder det??! INGEN är mer medveten än vad jag är om att det inte är bra att stressa men det är inte en stress som blir bättre av att ta en dag ledigt – det är en livsstress och jag vet inte hur jag bryter mönstret. Jag vill ingenting hellre än att vara social, lugn, harmonisk etc, både den hör veckan då C’s dotter är här och nästa när Pappa och Carina och deras 2 kompisar kommer. De fattar ju inte, hur det är att bo som vi gör och ha 4 vuxna människor på besök i 10 dagar (efter att ha haft besök fram till dagen innan) och samtidigt vara inne i den stressigaste tiden på året på jobbet. Jag vet att jag kommer att bli sårad 20 gånger minst nästa vecka och jag pallar fan inte det – jag vill rymma!!!

En reaktion på ”Så här är det -OBS varning f gnissel

 1. friisen skriver:

  Kära du, jag kan verkligen känna din ångest och jag känner sååå väl igen mig. Alla kompisar som är fit och snygga. Trots tre eller fyra barn, 10 år ÄLDRE än jag… Gaaaah!
  Kom ihåg att du är Du! Det är ingen annan! Ingen är så bra på att vara du som Du. Du är vacker, värdefull och betydelsefull! Stark, bestämd och målmedveten. Du är din egen värsta åklagare och domare och bödel. Du dömer dig själv som ingen annan.
  Men du är Anna. Skitbra fina söta vackra härliga spralliga ANNA ❤️❤️❤️
  You go girl, du äger!
  WORD!
  😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s