Ok, lite morgonpepp

…det är torsdag, en dag med goda kvaliteter förhoppningsvis! En dag då jag kanske äntligen får tid att gå t posten på lunchen och skicka ett paket till min bästa vän, M. Ett paket som jag burit runt på i två veckor, minst! Jag blir ju arg och besviken på mig själv f jag är så negativ och fulfixerad men nu tänker jag förlåta mig själv för det. Skönhetshetsen är ju en miljardindustri driven av enormt starka krafter som vill att du och jag ska vara missnöjda med oss själva. En industri som lever av att vi försöker köpa oss nöjda mot en ständigt förbättrad version av oss själva. Att jag faller offer f de makterna är kanske inte så konstigt…jag bor trots allt i ett land som är den andre största retail marknaden i världen, ett samhälle som drivs av enorm konsumtion där shopping är majoriteten av befolkningens största nöje och fritidsintresse. Ett land där många kvinnor fortfarande inte yrkesarbetar och utseendeidealet är 10-årig flicka/docka.

Så, förlåt att jag spyr ut mig så mycket galla. Bot och bättring!! Förbjuder alla dåliga, negativa tankar från och med nu!!

Det här året skulle ju vigas åt hälsa, kost och motion så det ska ju jobbas lite mer på den psykiska hälsan, det råder det nog inga tvivel om.

Foten i kläm?! Jajamensan!!

20140403-185740.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s