Snälla…

Investera 18 minuter av ditt liv för att se den här videon. Hjärtskärande och inspirerande på samma gång. Speciellt de sista 8 min. Innefattar allt jag egentligen vill säga och vara. Om du är kvinna – se den! Sen kan vi snacka om hur vi ska starta revolutionen.

TEDx

20140329-115340.jpg

Dag 82 Träningspass 31

Mitt tredje pass med PT Kym – jag är DÖD!!
Första sessionen orkade jag knappt göra 5 tricepshävningar, idag gjorde jag 3*18, är det inte helt galet, 1 månad mellan. Nu är det ju Kym’s jobb att peppa mig men hon säger att hon ser enorm skillnad på min styrka redan!!

Med de orden kilar jag vidare ut i livet och sommaren 22 grader vare här! Egentligen vill jag helst sova en stund 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s