Morning has Broken

20140330-073824.jpg

Start 12/1 2014
Vikt: 87,7 kg
Byst: 101 cm
Midja: 87 cm
Mage:108
Höft: 114 cm

Veckans status:
Vikt: 82,2 kg
Byst: 98
Midja: 81
Mage: 100
Höft: 109

Totalt:
– 5,5 kg
– 23 cm

Sen förra veckan:
-1,1 kg (hade gått upp 900 gr förra veckan)
-3 cm

Ok, SÅ nära mitt tredje delmål nu – det ska jag hålla upp som den gyllene GrAAL veckan som kommer. Det kommer förhoppningsvis hjälpa mig med att chilla mer, andas djupare och stressa mindre så att kortisolet inte blockerar min fettförbränning. Idag regnar det vilket betyder att jag kan stanna inne utan att känna dåligt samvete mot solen. Jag har INGENTING bokat, inga måsten –
bara en hel, lång söndag framför mig!

Tror jag kommer fixa lite med att packa undan vinterkläder och skor och se om det stämmer att jag verkligen inte har mer vårkläder. Jag har ju börjat experimentera med lite mer smink sen jag klippte mig, speciellt ögon och sen dess är jag lite fixerad vid ögonskugga så kanske går jag ut och tittar lite på det senare idag. Detsamma gäller sportkläder, funkar ju inte att bara ha en sports BH och 2 träningstoppar. Kanske måste kolla lite på det också. Kanske, om jag vill, om jag orkar, eller så stannar jag bara hemma, vi får se.
(Bestämde oss för att se Twin Peaks igår, blev nog 5 avsnitt – så sjukt bra och välgjord!! Jag var 11 när den gick första gången och minns ingenting, mer än Agent Cooper och hans konstiga drömmar.)

Hoppas att du också får en underbar söndag. Klockan e bara halv sju så nu blir det kaffe och läsning i sängen ett par timmar! Nu när Sverige har fått sommartid e vi 1 timme närmre varandra!! 🎈

En reaktion på ”Morning has Broken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s