Uppförsbacke vare här

Dag 80 Träningspass 30

20140327-203608.jpg

45 sek plankan
32 Rocky sit-ups
40 triceps rep m hantlar
35 min yoga

Det var skönt med Yoga, jag behövde skona mina skenben ett par dagar till, vill inte riskera att få benhinneinflammation. Tänker att jag ska dra till med en 7 kilometare på måndag. Jag läser min dagbok från förra veckan, då min vikt var lägre än jag kan minnas, jag var superglad och jättepeppad. Sen fick jag den där hjärnblödningen och gick loss på godisskålen på jobbet och sen dess är det svart. Jag tänker på mat HELA tiden. Godis, grädde, bär., etc- jag vill ha ALLT, hela tiden. Jag gör det inte, äter det inte och är 500 gram ifrån att vara tillbaka på samma vikt igen. MEN det här sliter, det är deppigt och tungt. Jag känner mig bitter och hopplös och undrar varför just jag var tvungen bli sån här? Vilken jävla sjukdom det här är både rent kroppsligt men framför allt mentalt och själsligt. I kombination med min nedstämdhet känner jag mig verkligen VÄRDELÖS, hela tiden. Måste kämpa emot varje sekund mot dåliga tankar. Andas in sol och Andas ut sot och förgiftad luft från mitt svarta inre ( drama Queen)

Jag har inte gett upp, vet att det vänder uppåt igen och att målet är vägen och att den är krokig. Jag fortsätter, biter ihop, gör det..en fot framför den andra men obefintlig ork till livet, till någon annan. Bara jobba, äta, sova, träna och däremellan vara tyst så att jag inte riskerar att spy galla över oskyldiga människor. Vet inte varför den här nedstämdheten fortsätter, den borde ju lätta. Ska ge Yoga en ordentlig chans, kan kanske hjälpa både mot min sinnesstämning, godissug och självkänsla. Just nu är det mer ner än upp, men det vänder, eller hur?!

Nu segar vi oss upp för den längsta uppförsbacken så här långt, långt där uppe bland molnen finns dag 100 och därefter är det nedförsbacke, visst?!

Jag rekommenderar senaste numret av Topp Hälsa och appen Appines.
Peppar, hjälper och inspirerar!

2 reaktioner på ”Uppförsbacke vare här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s