Idag skiner solen

Från en klarblå himmel efter ett par dagar av grått regn.
Jag har tänkt på allt det jag skrev igår och det är ju sant allihopa MEN nu vill jag lista upp några bra saker:

1. Idag har jag varit rökfri utan besvär i 81 dagar (efter att rökt i ca 14 år)
2. Även om jag har varit matfixerad den här veckan så har jag inte gett mig hän åt självmedicinering i form av socker, chips och glass. Tidigare åt jag allt det där när jag var deppig, vilket var ofta, i många år kräktes jag upp det men de senaste åren handlade mest om överätning. Nu har jag ätit en skål jordgubbar eller festat loss på en extra portion mat eller kaffe. Fortfarande känsloätning men långt från lika självdestruktivt.
3. Jag har lärt mig att det är inte synd om mig för att jag inte äter socker, det är däremot jävligt synd om mig när jag äter socker.
4. Jag har börjat träna och jag tränar olika saker!! Det är jag så glad och stolt över!
5. Jag är på väg att bli en sundis något som jag alltid har velat vara men verkligen inte förstått hur andra människor gör det.
6. Jag skriver igen, även om det är fullt av stavfel grammatiskt inkorrekt så skriver jag igen vilket för mig närmre mig själv och mitt riktiga jag. Om det inte var för att jag inte har någon dator skulle jag skriva mkt mer, också här men ipaden och tekniken hindrar mig, än så länge.

Idag är det fredag – tack för det!! Imorgon är det dags för min tredje PT timma och jag är ganska laddad, känner mig inte alls lika svag som förra veckan (jag har också vilat kroppen mer + övat på några av de värsta övningarna) det blir 20 grader varmt, både idag och imorgon och på söndag ska vi ägna oss åt total Cherry Blossom frenesi. Måste kolla statusen på blommorna ikväll. Hoppas du har sovit gott och får en fin dag!!

Idag är vi snälla mot oss själva – visst!!! 😉

En reaktion på ”Idag skiner solen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s