Följde mitt eget råd

Och ladda ner en ”Bli lite gladare app” den heter Appiness och varje dag får man en utmaning! Idag skulle jag le mot 3 främlingar, se dem djupt i ögonen, le och önska dem lycka och välgång tyst f mig själv! Hahahaha, vet nu hur svårt d är i Japan?! Att se ngn i ögonen är respektlöst och jag är ganska säker på att jag numera är känd som galna damen i vårt lokala butik! Uppdraget får dock ses som lyckat 😉

20140325-212136.jpg

En reaktion på ”Följde mitt eget råd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s