En liten tisdag…

…i raden av alla andra dagar. Jag läste en artikel om andning, om man håller för vänster näsborre och andas genom höger i ca 3 min blir man piggare och får mer energi. Om man gör det omvända, andas genom vänster blir man lugn och mindre stressad. Jag har tillämpat det här idag, jag har bara blivit förbannad 2 gånger. Att bli arg så ofta som jag blir är nog det ultimata tecknet på att jag är stressad alternativt i obalans, så otroligt ocharmigt.

Kanske jag borde bli en yogi, lugn och fin och i balans 🙂 i samma tidning som andningsövningarna fanns, hittade jag också 6 yoga övningar som ska boosta självkänslan, motverka stress och migrän. Som skräddarsytt för mig:) om vi någonsin kommer hem ikväll (monster köer igen) ska jag prova dem + plankan och Rocky sit-upsen. Kan jag göra 35 sekunder plankan idag och 40 sit-ups tro?!

Stoora damen känslan fortsätter men det är kanske bra, det får mig att tänka efter extra noga innan jag stoppar någonting i minnen. Jag försöker dra ner på kaffet lite (som jag använder som en nappflaska f vuxna.) jag har kvar mina 2 koppar på morgonen men jag hoppar över de 1-2 kopparna jag normalt dricker på eftermiddagen. Har ersatt det med Yogi te, funkar ganska bra efter 2 dagar.

20140325-181641.jpg

Jakten på hälsa och ett liv i balans fortsätter!! Hoppas du har det bra min vän och skrattar lite åt mig och lite åt dig själv. Vi är ganska roliga vi, nämligen!

2 reaktioner på ”En liten tisdag…

  1. friisen skriver:

    Rolig näsborre-tips! 🙂 Måste absolut provas!
    Yogite är gott, finns så många smaker! De är lugnande faktiskt, jag gillar hur de riktigt värmer i bröstet och får igång blodcirkulationen.
    Kram ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s