Vårvindar friska

Nu är det frågan om timmar innan de slår ut. Vill stanna ute i solen hela dagen, inte sitta inne på kontoret med excell files, det är svårt att inte bli helt fångad i denna Sakura (Cherry Blossom) hype – ALLT är rosa. Tyvärr har de hängt upp galet fula plast lyktor längs med hela kanalen för att säkra det där Hello Kitty kitch looket. Så fort blommorna slår ut stänger de av alla gatorna kring kanalen för biltrafik. Det blir så bra och så ska man skynda sig att NJUTA max, de blommar bara typ en vecka.

.

 

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s