Buhuu, vad är det synd om mig…eller?!

20140324-203350.jpg

Dag 77 Träningspass 29
4,6 km
315 kcal
38 min

30 Rocky Bilboa sit-ups
Plankan 30 sekunder

Jag är super woman! Dagens träningspass var det mest motiga hitills. På vilken annan tidpunkt som helst i mitt liv hade jag avbrutit och gått hem. Jag har känt mig trött i benen hela dagen så hade bara tänkt springa intervaller i 20 minuter och så vara nöjd med det. När jag började springa kände jag enorm smärta i benen, typ inne i skenbenen. Jag fick springa så dämpat jag överhuvudtaget kunde med fötterna tätt tätt på bandet för att undgå kraftiga stötar. Tror lugnt jag kan säga att det får bli yoga på onsdag, det där kändes inget bra. MEN jag gjorde det!!

Idag känner jag mig som stttooora tjocka damen. Otroligt, har ni det också så, att man inte bara känner sig men SER enorm ut vissa dagar?! Jag skulle kunna svära på att jag aldrig, någonsin varit större i hela mitt liv än vad jag är idag.

Nu ska jag skriva ner lite saker som jag vill:

Jag vill ha ett stort hjärta som rymmer många människor och alla deras fel och brister. Jag vill skratta, skratta åt mig själv, mina celluliter och runda höfter, skratta åt mitt tunga sinnelag. Jag vill ha alldeles ljusgrått hår när jag blir gammal. Jag vill ha varma ögon när jag ler. Jag vill andas igenom ilskan och förlåta utan att plocka upp och bära skulden. Jag vill dansa, jag vill filosofera, jag vill gå barfota i grönt gräs med ett fridfullt sinne. Jag vill andas helt ner i magen, jag vill leva varje andetag!

Vad vill du?! Hur mår du?!

NU är det inte långt kvar tills alla körsbärsträd slår ut

20140324-205039.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s