Söndags favoriter

20140323-174718.jpg

5 km
300 kcal
42 min

Tog en rask promenad på bandet med 0-4% lutning på 5,0-6,5 i hastighet.
Faktiskt haft en helt fantastisk återhämtningshelg. Igår åkte vi ut på stan och lunchade, sen gick jag på min ansiktsbehandling och så hade vi filmkväll med Lars von Triers Nymphomaniac Vol 1 och 2. Mycket bra filmer om än oändligt gränsöverskridande men så ska det ju vara. Speciellt slutet är bra, ofrånkomligt och cyniskt.

Jag älskar söndagar, veckans enda sovmorgon och sen jag bestämde mig för det konceptet är det min bästa morgon! Jag vaknar tidigt, går upp, väger och mäter mig, tar en kaffe med upp och sen ligger jag kvar i flera timmar, läser och mornar mig. Idag gick jag upp och städade ett par timmar och sen åkte vi till parken och satt i solen flera timmar. Så skönt för själen att titta på alla roliga människor, vackra blommor och söta barn. Bestämde mig för en tur till gymet för att gå bort den värsta träningsvärken. Nu ikväll blir det fotbad, nagelfix och planerande.

Jag vägde + 900 gram idag mot förra veckan. Ingen chock, har förstått, jag har känsloätit, det vill säga ätit 2,3 gånger mer än vad jag har behövt. Tror det är vårångest, jag är inte klar till bara ben och armar. Det är dessutom prestationsångest på jobbet och stressen över att mina föräldrar kommer i tio dagar snart. Jag är så rädd att jag ska vara helt kraschad efter det.
Min pappas fru får mig ofta att känna mig sval, velig och obetydlig. Jag säger ifrån men hon ignorerar mig fullständigt och kör rakt över mig.

Veckan som kommer, jag ska bara fortsätta, träna, äta, sova, ladda. Tror jag ska ladda ner en tänka-positivt app, mitt självförtroende behöver all hjälp det kan få!! I ett par veckor nu har jag haft riktig söndagskvälls ångest, oroar mig för veckan som kommer, över stressen, all måsten, tröttheten, ilskan. Jag vill vara lugn och harmonisk – i veckorna är jag häxan Anna. Hur chillar man?

>

2 reaktioner på ”Söndags favoriter

 1. friisen skriver:

  Jag förstår precis känslan…
  Kom alltid ihåg att du är
  Viktig och Värdefull
  oavsett vad andra människor säger. Låt dem inte köra över dig.

  Vilka galet sköna söndagsmorgnar du fått till! Wow! Jag blir riktigt avis!
  Fortsätt med ditt spegel-pepp och ladda upp för kommande vecka ❤️
  Du kan bara ta En dag i taget – viktigast först. Här och Nu.
  Kramar 💗🌸

  • annaoyes skriver:

   Hej 😉 Jaa, de är härliga, känner att jag just på söndagsmorgnar kan leva och njuta av nuet, hoppas kunna sprida d till fler dagar. Jaa, spegelpepp är en bra ide! Tillsammans med en sockerfri diet! Det ÄR sockret som sätter krokben på mig, KAN inte göra undantag, jag vet ju det m kan inte låta bli att sabba f mig själv!! Baaa – ny vecka, nya val 😉 🔆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s