Söndags favoriter III

Klockan är 21.15 och jag ligger nyduschad och insmord från topp till tå i min säng och doftar underbart 🙂 helt otroligt vad lite lack kan göra på vintertrötta fötter. Jag valde korall – jag är alltid på jakt efter den perfekta korall färgen, vilket betyder att jag har otroligt många nagellack i fel röd, orange eller rosa nyans.

Mina fötter är fortfarande trötta och vita med krokiga tår och korta naglar men nu ropar de där korallfärgade tårna nedifrån – Hallå däruppe, upp med humöret!! Har inte satt igång projekt naglar ännu men fingernaglarna är så korta så korta, det ständiga beviset på att -Hej allihopa, här har ni en människa med taskig självkänsla, i alla fall 80% av tiden! resterande 20 är de ok långa. De fick alla fall en ljus ljus rosa att växa till sig på.

Jag vill avsluta den här söndagen med att säga TACK…

Tack för 2 sköna dagar med Max återhämtning
Tack för 76 dagar av ett rökfritt liv
Tack för träningsvärken
Tack för fina, fina Tokyo
Tack för alla vackra blommor, färger och det blåa i himlen
Tack för min fina man
Tack för min lilla hårboll som skänker mig extremt mycket glädje
Tack för mina favoritsaker som gör att jag blir glad och känner mig hemma varje gång jag ser dem
Tack för att jag är fysiskt frisk
Tack för vänner och familj som älskar mig f den jag är
Tack för ännu en vår
Tack för att jag är född i ett av världens mest priviligierade länder
Tack för att jag ser, vet och allt jag lärt
Tack för resan, tack för vägen

2 reaktioner på ”Söndags favoriter III

  1. friisen skriver:

    Då vill jag också tacka.
    Tack för att Du är Du! ❤️
    Sååååå jäkla bra!!!

    Alltså, allvarligt… Gissa vem som målade tånaglarna röda och fingernaglarna rosa i torsdags…? 😄😄😄 Duåja, så knäppt lika!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s