Huvudvärk…

…kan komma plötsligt.

20140322-110505.jpg

Dag 76 Träningspass 27

Pass 2 med Kym, min PT – känns fantastiskt att säga det 😉
Vi tränar i parken där våren är på full ingång och japanska pappor inleder helgen med lite egen tid med sina små barn med stora ögon. Jag gjorde plankan i en minut ( har Max gjort 20 sekunder innan) jag skrek rakt ut. Det var ett fruktansvärt hårt pass, jag trodde att jag skulle dö hela tiden. Som ni har märkt, om ni är uppmärksamma så har jag missat ett träningspass den här veckan ;( våra gäster åkte till Kyoto i onsdags så jag passade på att städa huset efter jobbet, det behövdes verkligen. Jag hade räknat ut att om jag åkte 1 timme tidigare från jobbet på torsdagen, skulle jag hinna med både att träna och träffa de andra på restaurangen klockan åtta. Det tog 3 timmar att köra hem från jobbet i torsdags, 3 timmar! Jag missade träningen och huvudvärken, stressen, förtvivlan var total! Har nu haft huvudvärk i 3 dagar. Det var helgdag i går och våra gästers sista dag så vi var ute och runt från morgon till kväll.

Jag tror att jag har en låg stresströskel. Huvudvärken är garanterat ett resultat av stress. Att vilja vara social, duktig på jobbet, fixa städning, matlagning, träning till perfektion etc, jag håller tydligen inte till det, det är uppenbarligen att göra så mycket våld på den jag är och mitt naturliga beteende att jag blir sjuk. Fruktansvärd insikt – att sociala relationer och begivenheter sliter så mycket på mig att jag mår bäst i ensamhet. Jobbet sliter också just nu, går omkring och känner mig lite fel hela tiden, kan inte slappna av, det är inte nog att bara vara Anna och göra mitt bästa. Så fort det vankas ledighet kommer huvudvärken, som om den vet, nu är det helg! Det är ingen liten stillsam huvudvärk, den är hardcore migränliknande jag-vill-dö-eller-döda-någon-huvudvärk.

Jag vet, totalt I-lands problem, jag är super lyckligt lottad och borde bara njuta, men jag kan inte. Ni vet ju hur jag började veckan med godisfrossa. Den här veckan har suget efter ALLT självdestruktivt varit enormt starkt. Alkohol, godis, kakor, cigaretter, you name it. MEN jag har inte trillat dit fler gånger, däremot har jag ätit mycket mer mat och öst i mig kaffe med grädde. Vilket säkert är rätt strategi för långsiktigheten men väldigt dåligt för vikten. Nu hat jag 2 dagar på att ladda om, hämta mig, restaurera mig och bli stark till en ny vecka. Om 10 dagar kommer nästa omgång gäster och sen nästa, så totalt 4 helger med besök.

Sorry med deppigt inlägg MEN jag har ett enormt behov för att vara helt ärlig med hur min livsstilsförändring fortlöper. Om jag förskönar mitt liv med bara 2 % så lurar jag inte bara eventuella läsare utan jag riskerar också att sätta krokben för mig själv. För att jag ska kunna vara stolt över och lita på mig själv, måste jag skriva ner allt, också det riktigt fula.

På väg hem från träningen med tunga steg tittade jag upp på himlen och såg att den var alldeles blå, kom på att det var lördag morgon, att jag skulle hem till min egen soffa och min luddiga gosboll till hund och humöret svängde uppåt med 30%. Tog en omväg och köpte tulpaner och färska bär. Åt sen frukost/lunch med grekisk yougurt, pumpafrön, solrosfrön och ett berg färska blåbär och hallon. Because I’m Worth it!!

Nu ska jag duscha, städa lite, gå en långpromenad och i eftermiddag ska jag prova IPL ansiktsbehandling, Hoppas du mår bra och får en fin helg!!

20140322-114314.jpg

20140322-114325.jpg

En reaktion på ”Huvudvärk…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s