Upp som en sol…

ned som en pannkaka.

KRIS. Sitter här med jätteångest och vet inte var jag ska bli av. Jag har varit så fruktansvärt trött och seg idag och helt plötsligt smakade jag torkad frukt sommin kollega hade med sig hem från Thailand. Utan att tänka så hade jag smakat torkad Mango, banan och något annat. Jag var hungrig fastän det bara var ett par timmar efter lunch. 2 minuter efter den torkade frukten fann jag mig plötsligt med en salt fisk i munnen, som blev till fem, stom blev till 20. Sen blev det 3,4 mini Kit-kat och huxflux hade jag jag också ätit 6,7 småkakor. FAN!!!! Varför har vi så mycket skit stående på kontoret? Jag hade inga gajoler och jag glömde ta med mig nötter och allt som finns i automat är choklad. Så överjävligt, det hände liksom per automatik, tillfällig sinnesförvirring.

Jag har ju varit så himla stolt, räknat varenda dag, ännu en dag utan socker och nu är jag tillbaka på dag 1 eller vad?

Det tror jag inte att jag står ut med..Nu sitter jag här, illamående med huvudvärk och den lilla tillfälliga energikicken jag fick av ALLT socker kommer snart göra att jag kraschar totalt. AARGGH! Det hela är psykiskt MEN triggat av sug OCH tillgänglighet. På lucnhen gick jag för att handla en grej till kontoret och slank samtidigt in på H&M för att kolla läget. Slutade med att jag provade lite kläder och med mitt nya, korta hår så var det enda jag såg i ”Backspegeln” en jättestor rumpa. Blev lite down av det plus att det knappt blev något mat över efter middagen igår så jag fick en väldigt liten lunch, det i kombination men extrem trötthet och den stoora godisskålen fällde mig idag. Förståligt och till andra hade jag bara sagt: Upp på hästen igen!

Är ju så himla mån om att inte svika mina löften till mig själv men idag gick det åt skogen. Jag skulle kunna gå in på toaletten och somna, så trött är jag. Men jag MÅSTE orka, jobba, pendla, träna, laga mat, vara social med våra gäster och förbereda morgondagen så att det här inte händer igen. Nu har jag dessutom ett fysiskt sug att dras med ett par dagar, som ni kan se tycker jag dessutom ENORMT synd om mig själv och det gör det såklart farligt, så himla lätt att trilla dit igen.

Tror det bästa är att bara glömma den här dagen, eller rättare sagt de senast 2 timmarna. Jag KAN verkligen inte göra undantag, det blir ju inte en godis utan alltid äta-till-jag-spyr läge på mig. Tråkigt men jag behövde tydligen ett bevis till..VERKLIGEN inte värt det, så mycket socker och tjafs är ju inte gott. Kanske ska ha det i åtanke, att ha ett planerat återfall, under kontrollerade former var 60:e dag. Önskar att jag hade planerat in ett besök på min favorit restaurang och spenderat mitt återfall med en New york Cheescake, DET hade varit värt det 🙂

MEN kanske en bra påminnese om hur fruktansvärt obehagligt det är att äta för mycket.

Nu ska jag försäka glömma det här och börja peppa upp mig själv för kvällens träningspass. Kvällens träningspass kommer att ligga långt ifrån min comfort zone eftersom jag ska träna med en av våra gäster. Hon är väldigt väldtränad och fit och jag vet att jag kommer känna mig väldigt bortkommen. Det blir återigen en övning i att inte bry mig om vad alla andra eventuellt tänker och tycker men bara köra min grej. Kanske satsar på 5 km intervaller, 320 kcal och ska vi säga 40 min. Ska nog försöka med det…

Håll tummarna för mig!

En reaktion på ”Upp som en sol…

  1. friisen skriver:

    Kära du… Jag kan så känna igen mig i din ångest. Hade en lika dan hel helg (!) Det fanns inga stopp öht. Idag mår jag skit. Både fysiskt och psykiskt. Det är lätt att skylla på att Olle var magsjuk och det ställde givetvis till saker och ting. Men det gav mig inte ok att fullständigt tappa kontrollen och VRÄKA i mig skit. Så trött på mig själv nu, men försöker hålla huvudet högt och köra på idag igen. Ny dag, ny vecka, nya mål.
    Stor tröstkram. Tillsammans är vi starka!!!
    Och ja, skit i hur fit hon är, du gör det här för DIN skull. Du tar ansvar för ditt mående, det är grymt!!!
    Puss ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s