Pust och stön

20140317-205237.jpg

Dag 70, Träningspass 26

5 km
38 min
433 kcal
Löpning på 7,2-9,0

Jag tycker att jag kutar och kutar men det tar alltså typ 40 min för mig att springa 5 km. Men ändå, kommer ni ihåg, för typ 65 dagar sen, höll jag på att avlida under Cooper testet – löpning på 12 minuter. Nu springer jag i 40 min. Det är ganska coolt ändå. Kände lite press från H som sprang vid sidan av mig. När hon hade sprungit 5 km var jag ca 300 meter efter, det är jag ganska ok med, hon har sprungit i många år. Nu är jag däremot heelt död, världens hårdaste måndag. Jag förstår inte helt vad det är som händer, jag drack 2 glas champagne i lördags och gick hem klockan 1. De andra kom hem fem på morgonen. Ändå är jag helt död idag. Jag är verkligen ingen party människa längre. Om jag fick välja skulle jag helst gå på middagar/party 19.00-22.00. Sen vill jag hem och sova, jag blir liksom bakis redan på natten, huvudvärken kommer runt midnatt. Idag har jag skitont i vänstra äggledaren, blev inte bättre av löpturen.

Nu blir det hardcore kolhydratsfritt i ett par dagar så att sockerbehovet inte behöver göra sig besvär med att komma här och trakassera mig. Det är så tydligt att man har självmedicinerat med hjälp av socker, som uppiggande, som antidepressivt och som smärtstillande. Ganska säker på att jag håller på att utveckla ett shopping beroende istället för matberoende. Nu ska jag ta min korta svettiga, extremt överblonderade guldhår och gå i bad.

Det går nog, en dag till 😉 med stoora steg på väg mot 100 dagar (nyss var det 50) Tänkte att nystart skulle få vara i 90 dagar men sen är det liksom inte nystart mer, eller hur?! Kan ju inte vara halvvägs, mittvägs, mittemellan,,,hm, något bra förslag?! Ha det bäst, imorgon är det en vacker, gyllene tisdag – det blir en bra dag, visst?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s