Det blir…

…aldrig som man tänkt sig!

20140316-180447.jpg

MEN det blev något annat och det var huvudsaken! Ville inte se ut som alla andra och gömma mig bakom långt, stripigt hår längre! Vet att de flesta män inte gillar kort hår och just därför är det lite skönt att ha det. We do not aim to please 😉 Läste en rubrik i en tidning som verkligen träffade rakt i hjärtat! Minns inte ordagrant men typ; tidigare generationer slogs för rösträtt, lika lön, frihet etc, vi slåss inte för något, bara mot oss själva. Ingenting kunde vara mer sant – vi slåss inbördes med oss själva som största fiende! Det behövs en krigar frisyr för att sluta slåss mot de egna!

3 reaktioner på ”Det blir…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s