Tänk att…

20140312-205714.jpg

Det här är jag, JAG! Jag längtade till löpbandet idag – det är ju helt otroligt! Jag har hatat träning i 35 år! På 60 dagar har det förändrats drastiskt! Har läst det många gånger förr men helt seriöst – om jag kan, kan alla 😉

Dag 60, Träningspass 24
4.2 km
35 min
310 kcal
Intervaller på 7,2-11,2

Tjohoo!! Jag sprang nästan och skrattade idag, nerförsbacken fortsatte! Känner mig lätt och stark och som om min hållning har blivit bättre. Jag hade bara ny musik i öronen som verkligen hjälpte! Jag tycker verkligen, på riktigt att jag är grym!!

Till middag gjorde jag shirataki nudlar med kallrökt lax och räkor! Helt ok!

20140312-211342.jpg

Livet rasar på i en farlig fart, sjukt mycket på jobbet och tillsammans med matlagning, träning och bloggande utgör det nog 80% av min vakna tid. Resterande 20 är städning, shopping och soffhäng. På fredag kommer det gäster som stannar i 9 dagar och det blir ett test för mig att se om jag fortfarande kan prioritera hälsa, kost och motion. Jag tänker hålla fast i 0 alkohol då kan jag nämligen gå på fest m ändå träna dagen efter! Jag kan nämligen inte göra undantag när vi har gäster eftersom vi har så mycket gäster, hela våren.

Som jag har berättat så är det här en bra vecka, känner mig lättare och idag var det faktiskt en tjej som frågade om jag hade gott ner i vikt (en som jag inte träffar så ofta) det är första gången som någon har kommenterat/sett. MEN, faktiskt under nästan hela nystart har jag känt mig extremt ful. Glåmig, risig,narig, torr men även haft oren hy. Jag ser verkligen ut som motsatsen till hälsan själv. Hår, Hud och naglar verkar inte alls ha det bra. Jag ser enormt trött ut – hela tiden. Igår var jag och förnyade körkortet och på bilden ser man nästan inte mina ögon för att de är så små och trötta.

Jag känner mig ju, i alla fall denna veckan pigg och fräsch typ som sporty spice, jag får en chock varje gång jag ser mig i spegeln. Nu Måste jag i säng och hets leta frisyrer tills på söndag! Googla glåmig så hittar ni mig!! 💛 tack för att du läst ända hit och för att du hänger med både i med- och motgång!!

En reaktion på ”Tänk att…

  1. friisen skriver:

    ❤N️❤️❤️
    Vilken härlig känsla! Roligt att folk ser 🙂 Grattis, bra jobbat!!! Jag är glad att du tar dig tid till att blogga även fast du har så himla fullt upp.
    Kramkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s