Om någon hade…

Sagt till mig för 2 månader sen att jag snart skulle ha lagt 23 träningspass och 66 km bakom mig, hade jag bara skrattat. Jag – den evige teoretikern och Tv knarkaren. Ja, helt sjukt, HELT sjukt. Kan ni känna nerförsbacken nu?! Jag känner vinden i håret, vårluften i lungorna och Den kommande sommarens alla löften i doften från asfalten! Nu har vi seeegat oss upp för den första, värsta backen, BERGET, det oöverstigliga – vi är där uppe nu!!

Fem kilo lättare rullar jag nerför nu, det går fort, kan vara över snart och bakom nästa krök, väntar en ny backe. Jag tar sats, trampar på, släpper styret och just här och nu är jag FRI!!!

En reaktion på ”Om någon hade…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s