Ett riktigt litet

…mirakel fick jag hälsa på igår – en liten Luna, 7 veckor, dotter till en kollega. Ett mirakel var det också att jag cyklade nästan 2 timmar med mina onda, onda ben. Idag skrek jag när jag skulle upp ur sängen. Speciellt de där sit-upsen, som hämtade ur en Rocky-film har knäckt mig MEN det ska ju bara springas väck, eller hur?! Mitt mål idag var att springa 3,6 km men det blev:

Dag 58, Träningspass 23

4 km
34,23 min
260 kcal

Tjoho! Ren löpning hela vägen på 7,2 – efter 2,8 km ökade jag med 0,1 var hundrade meter ungefär och spurtade lite på slutet!

SÅ stolt, med träningsvärk och allt 😀

Det är så kul att se hur folk hanterar att man tar tag i sig själv. De som tränar snackar om att man ska göra si och så, insinuerar kraftigt att jag tränar alldeles för lite, minst fyra gånger i veckan ska man träna om det ska bli något. Så har vi dem som får panik och dåligt samvete men inte kan låta bli att fråga och ta upp det hela tiden. När jag så förklarar att det går bra, går deras röster upp i falsett och de skriker MAN SKA JU HELLER inte ÖVERDRIVA. Nej, just det. Så har man sin kära partner som inte kan låta bli att säga: Bara inte dina bröst blir mindre så..

Aaargh! Folk är ju bara folk men måste folk vara så korkade?!
Jag tar det inte ett dugg personligt, ser bara roat på.
Sen har vi som tur är verkliga vänner, människor som vet hur det är att föra ett livslångt krig not den egna kroppen! Vänner som lyssnar, stöttar och berättar hur imponerade och inspirerade de är! TACK till er ❤️

Nu ska jag ringa en kär vän, minuterna innan läggdags!
Det är ngt strul med appen, jag kan inte lägga ut bilder så det blir bildfritt tills det fungerar igen!!

3 reaktioner på ”Ett riktigt litet

  1. friisen skriver:

    Hahaha, ja dessa kommentarer! Att folk orkar.
    Jag försöker resonera som så: det har så skittråkiga liv själv så de vill gärna leva andras. Det är jädrigt lätt att berätta för alla andra hur man ska leva. De kanske ska ta o pröva att göra något åt sitt eget sätt att leva?!
    Jag som vet vilket helvete det är att vara fången i en kropp jag själv skapat, och avskyr, är bara djupt imponerad av din enorma målmedveten, dina resultat och dina insiktsfulla kloka tankar!!! Jag är glad att jag gör något åt mig själv och gläds enormt med dig, min kompanjon i kampen mot kilona och det inre välbefinnandet! ❤️
    Önskar dig en god natts sömn! Kram🌸💐

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s