Grattis alla ljuvliga, runda, mjuka, coola, kloka Systrar!!!

Jag lever men bara nästan!

20140308-113858.jpg

Dag 56, träningspass 22
Första passet med Personlig tränare – ever!

Jag överlevde men känner mig nu som en åttioårig lungsjuk liten tant. Det är strålande sol ute och perfekt väder men luften i lungorna är ju fortfarande kall så det gör lite ont ännu. Det var hopprep, lunges, tricepshävningar, armhävningar, sit-ups, springa på stället med höga knän, squats over and over again i 90 minuter – kropp i chock!! Det är ju inte heelt så jag har gjort sit-ups själv, till exempel. Mina armar och ben är så trötta nu att det är smärtsamt att skriva. Kym ville gärna att jag skulle träna 5 dagar i veckan, 3 gånger med henne, sätta mig på diet etc, hon är nog van vid att folk vill gå ner 20 kilo på ett par månader. Jag tror hon förstod att jag vill köra lite mer lågintensivt ( vet ni vad?! Jag har gått ner 5 kg nu på åtta veckor, mer om det imorgon) jag vill träna med henne 1 gång/vecka och min kost sköter jag själv, det är vi överens om nu 😉

Ska ni göra något roligt i helgen?! Jag ska städa (suprise) handla, laga mat, vila, träffa vänner och nu först, ut och köpa bebiskläder.
Jag är LÖJLIGT stolt över mig själv för det steg jag har tagit idag men också för att jag har fortsatt, 2 månader genom rövsjuka dagar, grym tristess och trötthet, trötthet, trötthet. Förr eller senare så är jag ju normalviktig, mitt enda mål är att sega mig dit, ett steg i taget och försöka göra vägen dit så omväxlande och intressant som möjligt!

Jag har bokat en IPL ansiktsbehandling om 2 veckor och nästa söndag ska jag till frisören, inspirerad av Flisen så till dess måste jag komma på lite roliga frisyrer – det blir INTE samma igen, det lovar jag! Lyxigt, jag vet men det måste alltså till, vi ska komma ihåg att jag tagit bort alla andra belöningssystem jag har haft under 35 år, det är inte realistiskt utan att hitta nya. Egoboost dag, massage, ansiktsbehandling, nya kläder, inspirerande tidningar, frisörbesök etc måste till, jag tror det är en riktigt, jävla viktig signal att sända till sig själv – Anna, du är värd det! Du är värd det bästa.

Det är sannerligen alla andra modiga, kloka och helt igenom fantastiska kvinns där ute också! Tills världen är vår – låt oss ta en dag till att hylla varandra och alla våra kvinnliga förebilder! Här är mina top 3

– Min bästa vän, Martina hon är Kvinnan med stort K som lyckas navigera styrka, ärlighet och sårbarhet intill perfektion, den sannaste krigaren jag känner!

– Lena Dunham, smart, cool, uppkäftig och viker inte en millimeter. Första och enda kvinnan jag sett i media som verkligen Wall the talk och vägrar vika sig för de normer och skönhetsideal som stänger in kvinnor i ett fängelse av skönhet.

– Lina Thomsgård, grundare av Rättviseförmedlingen som på riktigt bidrar till en förändrad syn på kvinnors förmåga och roll i samhället. Hon tröttnade på allt snack och gjorde något.

Det finns tusentals fler, kända, okända, stora och små som inspirerar, motiverar och ger kraft, varje dag!! Idag är det vår dag!!!

2 reaktioner på ”Grattis alla ljuvliga, runda, mjuka, coola, kloka Systrar!!!

  1. friisen skriver:

    Woop woop! Bra kämpat!!! Låter som ett riktigt tufft pass. Roligt med någon som kan skrika och peppa lite när man inte orkar själv alla gånger.

    Stor kram till dig du fina underbara kvinna!

  2. friisen skriver:

    Roligt om jag kan inspirera! Du var förresten heeelt rätt! Utan att unna sig går det åt pipsvängen. Det gäller bara för oss som unnar oss mat i parti och minut att hitta andra belöningar. Att satsa på sig själv och prioritera välmående och hälsa är grymt!!! Att göra saker man mår bra och blir glad av är som balsam för själen. Bara lite ovant men det ska vi väl snart komma över 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s