Fredags feeling

De senaste dagarna har jag varit tant svart och därför inte velat säga ett ord till någon, känns som mina porer läcker negativ energi och det vill jag inte utsätta någon för. Men idag känns det bättre igen – det är fredag och vi har just ätit middag med ett svenskt par som just kommit till Japan. Kvinnan jobbar ihop med C – jätte roliga människor som det känns som om vi har klickat direkt med. Nu visar det sig att de har hittat hus 5 minuter från oss så snart är vi dessutom grannar. Vågen har varit väldigt snäll de senaste dagarna, hoppas det håller i sig till på söndag. Periodisk fasta och mindre mejeriprodukter kanske funkar på mig. I det hela taget tror jag grejen är att med LCHF behöver man så otroligt mycket mindre mat och det tar oerhört lång tid innan man vill och kan förstå det. Jag äter alltså 2 små mål mat om dagen och är inte hungrig. Vanlig mat men absolut inget socker och minimalt med kolhydrater och stärkelse. Nästa vecka är jag kanske hungrigare men över tid kan det ju bara leda till att vikten regleras.

Jag har fixat ett litet eget hörn i garderoben jag delar med C, här är ljuset alltid snällt och det doftar alltid hopp och förväntningar. Här har jag mina finaste saker och drömmer om när jag kan stå där varje morgon och välja och vraka bland kläderna. Nu provar jag den fina kjolen varje morgon, med hopp om att idag går det, slutar alltid med den tjocka, fula. MEN snart, gillar mitt hörn och mitt nya, fina halsband – 2 små ljusglimtar i en för övrigt tung vecka.

Imorgon, klockan 09.00 ska jag mötas med Kym (min nya PT i parken) argh – nervöst!! Håll tummarna för mig!!

20140307-224734.jpg

20140307-224742.jpg

Någon har tagit med en hel låda salt fisk som vi ska börja sälja på IKEA, doften är förförisk och jag är frestad. Än så länge står jag emot!!

20140307-225203.jpg

En reaktion på ”Fredags feeling

  1. friisen skriver:

    Fint halsband 🙂 Roligt med nya vänner och grannar. Det är guld värt. Alla ar rätt till svackor, jag finns och stötar när det är tufft! 💗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s