Onsdag mittemellan

20140305-212801.jpg

Dag 53, Träningspass 21

3,33 km
250 kcal
21 m stigning
31 min

Ett lugnt och stilla mellan pass, jag gjorde bara som appen sa, sprang intervaller på olika hastighet och motstånd men väldigt sakta 5,6-9,6 m på den andra sidan bara löpintervaller. Känns bra men fick ont i höften/ryggen, vänster knä och väster fot på slutet av passet. Min mens kom idag, 3:e månaden då den är oregelbunden efter 20 år av super regelbundna cykler. Känns sådär men är också svaret på varför allt har varit totalt SVART de senaste dagarna. Jag tog kontakt med min potentiella PT idag, jätte läskigt! Vi ska bara hitta en tid och var vi ska träna men det blir nog till helgen som det ser ut nu. Det värsta som kan hända är att hon kör för hårt och vill att jag ska träna typ 2 timmars pass – det kommer INTE att hända. Jag är ganska stolt över att jag fick ringt det där samtalet iaf.

Så här mycket mat fantasi har jag nuförtiden. Igår blev det lax m blomkålsmos, moset gjort på bara blomkål, kryddor och lite smör. Idag blev det någon sorts grönsaksröra på vitlök, blomkål, broccoli, paprika och ingefära med kyckling stekt i grillkrydda och chiliflagor. Smakade faktiskt bättre än vad det ser ut.

20140305-214804.jpg

20140305-214813.jpg

Jag kör ju periodisk fasta men idag hann jag inte äta förrän klockan 21, så det får bli en timme kortare fasta det här dygnet. Sneglar också lite mer åt Paleo hållet f mat utan så mkt mejerier. Har försökt att använda så lite mejerier som möjligt de senaste dagarna, går över förväntan. Imorse tog jag mig äntligen för att kolla hur mycket grädde jag har i kaffet när jag tar en kopp kaffe med en skvätt grädde. Chock – nästan en dl. Vilket e helt ok när man dricker det istället f en måltid. Men det är ju inte så jag har druckit kaffe det mesta av tiden…lite för gott kanske. Jaja, rookie misstag säkert. Provade sen att göra en kopp på 2 msk grädde – precis lika gott. Jag har också köpt mandelmjölk igen, ska prova med det imorgon.

Sen start har jag nu sprungit 6,2 mil, det e ju inte så dåligt!

🔆 snart kommer vi till en fas med nedförsbacke och vind i håret, det tycker jag att vi är värda! Till dess kämpar vi på, ett steg i taget. Vi kommer alla nå våra mål och vår målvikt, så länge vi sätter den ena foten före den andra.

En reaktion på ”Onsdag mittemellan

  1. friisen skriver:

    Vad du är modig som kontaktat en PT! Bra jobbat! Och jisses vad du sliter enträget på gymmet. Hejaheja!

    Jag brukar göra ”gräddvatten” till mitt kaffe. Det blir som en sjukt god latte! 1-2 msk grädde. Fyll på med vatten. Värm i micron. Då får jag den goooda gräddsmaken men med mycket mindre mängd mjölksocker! (Jag har rätt mkt mjölk, om jag tar mjölk alltså, i mitt kaffe). Sen i med kaffe. Voilà – en smarrig latte!

    Du är så stark som kämpar på. Coolt att läsa och bli inspirerad!
    Kramar 💐👏☕️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s