Så här blir det

…när man är lat och inte orkar laga middag. Då får man göra lunchomelett på morgonen.

20140304-074259.jpg

Lite halvt jobbigt med fastan men jag är inte lika hungrig idag som igår. Lyckades inte hitta en spikmatta igår så jag får försöka på lunchen. Ganska ironisk – jag går för att köpa ett hjälpmedel till minskad stress och det kommer göra att jag får stressa hela dagen :0

Jag känner mig inte så stark just nu, jag går på envishet och rutin men jobbar för dåligt med det mentala, varför är det alltid det jag glömmer, spegelroset?!

Inga ursäkter, nu Kör vi en liten PEPP innan vi är framme på jobbet: Anna, du är perfekt som du är, du är så mycket starkare än du tror, du förtjänar att må bra, du förtjänar hälsa och en sund livsstil, du förtjänar att vara det mesta och bästa du kan vara! Du är älskad och värdesatt! Ta ett djupt andetag, se solen som värmer hela världen med hopp om vår! Idag är det din dag, I år är det ditt år.
Gå ut där och håll huvudet högt, var stolt över det som är du!

Idag är ännu en dag på spillran av ett moln. Ännu en dag av älskande par som vaknar upp i varma sängar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s